Tortuga Étterem kezdőlap
 

VendégkönyvHa szeretne írni a vendégkönyvünkbe, kérjük jelentkezzen be.
Ha még nem regisztrált honlapunkra, kattintson ide!2013.08.12. - Lukács Jenő
Tisztelt Tortuga étterem.

Tegnap egy 8-10 fős csapattal egy szülinapi ebéden jártunk önöknél, személy szerint Én először.
Remek az étterem hangulata, jópofák a teknősök, és nem utolsó sorban kiadósak, és isteni finomak voltak a felszolgált ételek. Egy dolog azért mégis keserű szájízt hagyott egy picit a csapatban, mégpedig az, hogy nem tudtunk bankkártyával fizetni. Szerintem a XXI. században, ez nem lett volna túl nagy elvárás a részünkről, és bízunk abban, hogy ha legközelebb Önökhöz látogatunk, már erre is lesz lehetőségünk. A hely hangulatából, és az ételek minőségéből, és mennyiségéből, ez persze semmit nem von le. Köszönjük a vendéglátást. Üdvözlettel: Lukács Jenő

2013.07.13. - Halmos Anikò
Különleges hangulatú hely, imàdtuk a teknősöket. Rendkìvül kedves a személyzet és màr rég nem ettünk ilyen finomat.


2013.07.07. - Tóth Attila
Kedves Családos!

Mindenképpen figyelemre méltó helyről van szó. Teknősbékák rohangálnak mindenfelé és a hely berendezése is egyedi. Éppenm ezek miatt döntök kis családommal az étterem mellett. Sajnos az ebédünket máshol voltunk kénytelenek elkölteni, tekintettel arra, hogy bátorkodtunk egy kancsó vizet kérni, mielőtt az ebéd kiválasztására sor került volna. Elkerülendő hasonló kellemetlenséget, mindenképpen azt javaslom, hogy az étlap megérkezésekor miondeképpen valamilyen fizetős italt is válasszon.

2013.06.02. - Gáti Rita
Kedves Tortuga! Imádom az éttermet! Ha tehetem, minden családi névnapot és születésnapot igyekszem itt ünnepelni. Imádom a díszletet, a teknősöket, jók az ételek, jó a kiszolgálás, ráadásul nagyon közel is van a lakásunkhoz. Kívánom, hogy még hosszú-hosszú ideig maradjon fent "igazgyöngyként" az éttermük, és köszönöm az eddig nyújtott "egzotikus örömöket"! :-) Rita

2013.05.26. - Zuzu Hirek
Tisztelt Tortuga!

A ma esténket is Önöknél töltöttük. Ezúton is köszönjük, ismét élveztük az estét. Ez most már a sokadik alkalom volt. Soha semmilyen kifogásunk nem volt. Sajnos sok honlapon megdöbbentő véleményeket olvastam az étteremről, amit ennyi év és ennyi látogatás után egyáltalán nem értek. Ezt ellensúlyozandó több honlapra is feltöltöttem a mi (csak pozitív) tapasztalatainkat. További sok sikert, mi még sokszor visszajövünk.

2013.02.20. - Lovas Nikoletta
Életem legszebb Valentin napját köszönhetem a Tortugának és dolgozóinak!!Finom ételek,udvarias kiszolgálás,nagyszerű hangulat,gyönyörű szép hely!Köszönöm!!

2013.02.05. - Bánfi Zsuzsánna
Kedves Mindenki!
A Páromnak január 22.-én volt a szülinapja és még egy neves ünnepet is ültünk a 10-ik évfordulónkat.
Megleptem egy nagyon kellemes vacsorával és egy kis tűzijátékos tortával, aminek nagyon örült.
Szeretnék ezúton is köszönetet mondani a Tortuga dolgozóinak, mert a meglepetés nagyon jól sikerült!!!!!
Többször fogunk megfordulni ezentúl ezen a hangulatos helyen.
Még egyszer köszönöm szépen ezt az élményt: Bánfi Zsuzsánna

2013.02.02. - Tar Tamásné
Kedves Tortuga teljes személyzete!
Tegnap ünnepeltük nálatok anyukám 50. születésnapját! Tudtam, hogy jól választok helyszínt, hisz nem először járok nálatok, és biztos vagyok benne, hogy nem is utoljára! Imádom ezt az éttermet!
Hálásan köszönöm a tegnap délutánt/estét! Felejthetetlen élményt szereztetek anyukámnak, köszönjük a szíves kiszolgálást, a finom ételeket, és a tortás-zenés köszöntést!
Minden jót kívánok nektek amit csak lehet! :)
Köszönettel: Anita

2013.01.22. - Pakot Edit
Tisztelt Tortuga étterem teljes személyzete !

Szombaton 2013.01.19. -én szülinapot ünnepeltünk a párom 57-k szülinapját és nagyon szépen köszönjük a kellemes kedves kiszolgálást a finom vacsorát . Az 50-k szülinapot is itt ünnepeltük tehát már 7 éve járunk önökhöz és még sosem ért csalódás ,mindig nagyon jól éreztük magunkat . Jó egészséget kívánunk a Tortuga egész személyzetének !
Tisztelettel : Mátyás család

2012.12.23. - Faragó Péter
Tisztelt TORTUGA!

Nem először jártunk itt és nem utoljára! A tegnapi vendéglátás nagyon emlékezetes volt és mivel születésnapról volt szó így a külön oda figyelést is nagyon megszeretnénk köszönni! Kellemes Karácsonyt és eredményekben gazdag Új Évet kívánunk a TORTUGA teljes személyzetének!

2012.07.28. - Szabó Gábor
Üdv minden kedves honlap látogatónak!
Én ma először jártam 7 kedves családtagommal öcsém diploma osztója után eme csodás étteremben !
Sosem láttam ehhez fogható varázslatos helyet ! Tökéletes kiszolgálás, ételek, sorolhatnám sokáig.....
Nagyon nagy sajnálatomra azonban meg kell említenem hogy a hatalmas adagokból ha nem fogyasztunk el mindent és esetleg ELCSOMAGOLTATNÁNK a maradékot HELYBEN ELLENŐRIZZÜK !!! Különben lehet nagyot nézünk hazaérve :( ahogy az velünk is előfordult :( Sajnos az elcsomagolandó elvinni szánt étel felét kaptuk csak meg :( Kedves Kalózok, ha ez nem fordulna elő, 10-ből 10 pontot adnék az étteremnek és minden ismerősömnek áradozva ajánlanám !!! De 8 fős fogyasztás után, igen nagy csalódás volt, hogy a : "mindent elcsomagoltunk" kijelentést követően, hazatérve pofára estem mikor kerestem az állítólag elcsomagolt finomságot :( de hiába........

2012.03.09. - Boda József
Jó szelet Kalózok!
Tegnap sodort minket a jó szerencse Tortugára és nagyon jól éreztük magunkat. Finom étkek, kellemes környezet, figyelmes kiszolgálás. Gratulálok a teljes legénységnek. Biztos, hogy visszatérünk!
Szép napot kíván, két elégedett utazó!

2012.02.13. - Tepliczky Ferencné Ildikó
Szép napot!

Még nem voltam az éteremben.
Itt böngészek, és egy hiányosságot találtam: ital árakat nem találom.
Kis csadaládi ünnepséget tervezek az étteremben, és jó volna tudni kb.... az italok árát is.

Minden esetre megyünk!!! :-)

2012.01.29. - Csobán Ottó
2012.01.28-án a családom születésnapi meglepetést szervezett az étteremben.
A fogadtatás, az ételek, italok szervírozása tökéletes volt.
Annyira jól éreztük magunkat,hogy a legközelebbi ünnepi összejövetelünket is Önöknél tartjuk meg.

Köszönöm, hogy a születésnapi meglepetéshez a kifogástalan fellépésükkel hozzájárultak.

Üdvözlettel:Csobán Ottóné

2012.01.21. - Kmetty Zoltán
Már évek óta látogatjuk családommal az éttermet, és mindíg tökéletes volt az étel , ital és a kiszolgálás. A mai napon is itt fogyasztottunk el egy kellemes ebédet. Nagy örömünkre szolgált hogy a teknősök között foglalhattunk helyet a gyerekekkel, mivel már nem füstölik ki a nem dohányzó vendégeket.
Szokás szerint most is minden remek volt de sajnos a távozáskor történt egy kis malőr. A pincér ajánlatára teljes adagot rendeltünk mind a három gyerek szészére, mert azt mondták, hogy még félig sem elfogyasztott ételt becsomagolva megkapjuk és később a gyerek otthon megeheti. Két cserek alig fogyasztott a leves utáni főfogásból, hogy a dessert részére is maradjon hely a pocakban, de sajnos távozáskor derült ki, hogy semmi sem lett becsomagolva. Ez óriási csalódást okozzott a gyerekeknek és így nekem is. Amikor rákérdeztem mit lehetne tenni, csak egy gyenge magyarázatot kaptam, hogy a mosogató hibázott. Sajnálom, hogy csalódnunk kellett az amúgy remek és régóta látogatott Tortugában. Utólag azt kell mondjam most nem érte meg az ebéd az árát és nem érdemelték meg a borravalót. :-(

2011.12.18. - R.Ádám
Életem Párjának Születésnapját ünnepltük itt! Kedves, udvarias, gyors kiszolgálás, kiváló ételek, finom italok jellemzik szerintünk a Tortugát! Fantasztikusan éreztük magunkat, biztos, hogy jövünk még:) !

2011.12.07. - Markgraf Éva
Szép napot!

Kérdésem, kb. hány főre szól a Kalóz tivornya? Amennyiben szeretnénk menni Önökhöz, hogy tervezzem a Fő / ételt?

2011.11.17. - Molnár Gergő
Sziasztok!
Nekem már évek óta a kedvenc éttermem a Tortuga.
A hangulat, az ételek, a felszolgálás kitűnő.
Sajnos nem jutok el olyan gyakran mint szeretnék, de ma megyünk.


2011.10.21. - Nagy Ferenc
Kedves Főnökség!

Észrevételeim: már többször itt jártunk családommal és csak dicsérni tudom a helyet! Feri nevű felszolgálójuk, tisztelettudó, udvarias, kedves és tipp-topp! Az ételek mindig fenségesek és bőségesek! Köszönjük kedves Feri, csak ezért járunk vissza és persze a finom ételek miatt :)

2011.10.16. - Sztanó Cintia
Sziasztok! Én tegnap voltam és nagyon hangulatos étterem :D Az étel is jó :D De a szülinapi meglepetés volt a legjobb !!!!

2011.10.12. - Nagy Ferenc
A hétvégén nálatok ünnepeltük a szülinapom és nagyon jó volt! A következő is biztos, hogy itt lesz :)

2011.10.12. - Timi
Isteni a csokitortátok. Mindenkinek ajánlom, ki ne hagyjátok!

2011.10.06. - Timi
Sziasztok!

Hű, ez tényleg egy kalóz sziget! Bombasztikus volt a csülök és a szülinapi meglepetés tortám. Köszi: Timi

2011.10.02. - Miskey Alfréd

Ma voltunk keresztelő utáni ebéden nálatok.
Én nagyon meg voltam elégedve az étellel amit választottam kivéve amit sógorom rendelt baconos bélszint már ha annak lehet nevezni a mócsingos húst amit kapott.A pincér jobb helyeken megkérdezi azért ,ha ott marad az étel hogy mi volt a baj , ez elvárható lett volna szerintem ezen a szinten.
Összegezve nagyon meg kell válogatni mit eszik az ember nálatok.

2011.09.18. - Kovácsné
Szeretném látní a vleményemet a vendégkönyben !

2011.09.18. - Kovácsné
Hangulatos,étterem jó ötletek... de a a teleonom persze beesett a teknősökközé,és ettem egy rágos pocsék libamájat 1/4 adagliba cobmal nem kevés pénzért . Felejtös a hely !!!

2011.09.01. - Völgyi Géza
Kedves Kalózok!!

Köszönjük, hogy felejthetetlenné tették a lányunk 18-ik születésnapját!!

Tisztelettel: Völgyi Géza

2011.06.24. - Ötvösné Farkas Dóra
Kedves Kalózok!

Hat éve, hogy Hozzátok járunk a férjemmel és a családommal minden jeles alkalommal, legyen az születésnap, évforduló. Olyan remek hangulat vár mindig minket, hogy nem kérdéses az, hogy jól érezzük magunkat!
Nem lesz ez holnap se máshogy, ugyanis évfordulónkat ünnepeljük a férjemmel egy jó vacsorával!
Előre is köszönjük!

2010.10.26. - Sárik Melnda
Kedves Tortuga Csapat!

Régóta terveztük, hogy ellátogatunk éttermükbe, mivel annyi szépet és jót hallottunk mind az ételekről, kiszolgálásról és a helyszínről. Tegnap végre sikerült és mondhatom teljesen elégedettek voltunk. Felkerültek kedvenc éttermeink elejére :-) Ezért még a város másik feléből is érdemes átkavarogni. :-) Nagyon várjuk a következő alkalmat...
Köszönünk Mindent és további sok sikert!

Üdv: Sárik Melinda

2010.10.14. - Csendes Judit Krisztina
csak nehogy 1 X teknős levest rakjatok fel a menübe.. .. mert nekem is van 5 és imádom őket !! :)

2010.10.14. - Csendes Judit Krisztina
Drága BOB és Kalózok :)))

Köszööööööönöööööööm :D Csodás, hogy vissza tettétek az étlapra a bukanér csirkét :))
Nemsokára megyünk is és újra "faljuk" ezt az ételt :)
A kukorica levest is meg fogom kóstolni mert eddig még nem volt szerencsém hozzá :)
Sziasztok

2010.10.04. - Csendes Judit Krisztina
Kedves Tortugások !!

Elég sokat szoktunk menni hozzátok. A legutóbbi vacsoránknál szomorú voltam, hogy lekerült az étlapról a BUKANÉR CSIRKE - PADÖDÖ KEDVENCE
és a TORTUGA PULYKA !!! :( Én mindig ha tehetem ilyen stílusú ételeket eszem nálatok is mert imádom a húsokat gyümölcsös szósszal. A Bukanér csirkének pedig az öt gyümölcsös \"szósza\" :) olyan finom volt ...
Szeretném ha vissza kerülhetne ez a két isteni étel az étlapra. !!! A kiszolgálással amúgy teljesen meg vagyunk elégedve nagyon szuperek a pincér srácok :)

Üdv. Csendes Judit ( Jodie )

2010.09.29. - Bognár Réka
Kedves Tortuga Csapat!

Majdnem tíz éve visszajáró vendég vagyok, azonban az elmúlt egy évben csak az elmúlt hetekben jöttem először. Szomorúan tapasztaltam, hogy az étlapról eltűntek a mókás sztorik (amit a páromnak beharangoztam), illetve hogy a korábbihoz képest rengeteget gyérült az étlap. Az ételek is drágábbak lettek, bár az ár azt hiszem még így is bőven korrektnek mondható. A kiszolgálás is hagyott némi kívánnivalót maga után: nagyon sokára jött a pincér, kifele menet pedig 5-6 perc várakozás után meguntuk, és kiengedtük magunkat. Ejnye. :S

Számomra a Tortugából az étlap leegyszerűsítésével és gyérítésével egy kicsit a hangulat is elveszett. Főleg, hogy a kedvenc ételeim tűntek el róla. A legtöbb különleges dolgot kivették, maradtak azok az ételek ami bármelyik másik vendéglőben is fellelhető. Mint törzsvendég (és \"rajongó\"), csalódott vagyok.

Amiatt is csalódott vagyok, hogy a recept verseny, amibe a mézes-mustáros csirke receptemmel kerültem be, végül semmi eredménnyel nem zárult. A főnyeremény egy kétszemélyes vacsora lett volna, de ennek se híre se hamva. Azóta kétszer is írtam Önöknek, érdeklődve az eredmény felől, de válaszra sem méltattak. Mi történt a Tortugával?

Üdv
Bognár Réka

2010.09.28. - kisjuhász lajosné
Kedves Totuga Kalóz csapat!

Mi 09.25 én szombaton jártunk önöknél , a lányom 18. születésnapját ünnepeltük ott.
Fantasztikus volt minden ,nagyon finom volt a vacsora és a kiszolgálás is szuper volt.Nagyon köszönünk mindent ,hamarosan ismét ellátogatunk
Üdvözlettel Kisjuhász család

2010.09.14. - Magyar Károly
Egyszer nagyon régen voltam már nálatok,a születésnapomat tartottuk...a feleségem lepett meg ezzel és azóta sem felejtem...nagyon tetszik a hely,és szeretném majd ezt viszonozni neki egyszer...szóval nagyon jó és szuper műsor volt,köszönöm nektek...hamarosan újra a vendégetek leszünk...üdvözlettel,Magyar Károly

2010.09.12. - Bocz Renáta
Drága Tortuga Kalóz csapat!

A mai nap , különleges volt számomra és a családom részére. Ezt Nektek köszönhetem! Köszönöm!
A barátaimtól halottam a Ti kis szigetetekről. 2 vidám óra után, nem nagyon volt kedvünk elhajózni. A strucc leves, a cipóban tálalt tárkonyos leves, a főételek, no meg az a mennyei mangós torta........
Életembe se ettem ilyen finomat!!!!!
A tekik jófejek, a kalózok kedvesek, figyelmesek, aranyosak....................................
A szülinapos lányomat csak 3 évesen sikerült ennyire meglepnem. Köszönöm!
Üdvözlettel: Bocz Renáta és szabad csapata :)

2010.09.08. - Ács Annamária
Kedves Tortuga Kalózok!

Egyszer portyáztunk Tortuga szigetén egy családi esemény kapcsán, nagyon jól éreztük magunkat, kellemes, hangulatos a hely, finom az étel.
Örömmel és szívesen vennénk, ha elfogadnának étkezési utalványt/bankkártyát/üdülési csekket is, ez esetben biztos többször is Önök felé vitorláznánk!

Üdvözlettel:
Ács Annamária

2010.07.29. - Mészáros János
Drága kalózaim,
Kicsit nektek is köszönhetem a boldogságomat, mert az első randi 2007 Novemberben a ti szigeteteken történt :)
Mivel a leányzót a Tortuga miliője majdnem annyira lenyűgőzte, mint jó magam, jópárszor meglátogattunk benneteket. Az évek során ünnepeltünk nálatok szülinapot, házassági évfordulót, kajáltunk csak az élvezet miatt, és itt kértem meg a kedvesem kezét....
Azt gondolom ezután már szükségtelen bármit is mondani.
Ti vagytok a kedvenceink....ja! és ma is megyünk...

2010.07.28. - Kun Béla
Egyszer voltam itt. Mindenki nagyon dícsőítette a fórumon, de én csalódtam. A kiszolgálás tényleg jó, de számomra az étel nem volt igazán jó, meg se ettem (nem a mennyiség miatt) és főleg ennyi pénzért. A belvárosban sok olcsóbban számomra ízletesebbet tudok választani. A hely kicsi, a bejáratnál nagyon világos van, ha az ember nem este megy, a sötétebb részen meg a jövés-menés nagy (konyha miatt), ha az ember a nem dohányzó részre akar ülni.

2010.07.03. - Adam PAPAI
Nagyon hangulatos volt a hely. A kiszolgalas is nagyon profi volt. Az etel ize es mennyisege tokeletes volt :) A teknosok pedig nagyon cukik. :D

Remelem meg sokszor fogunk talalkozni :) Orulok hogy vannak meg ilyen helyek Budapesten. :)

2010.04.19. - Bartók ENikő
Kedvez Kalózok!

Tegnap jártunk először a kalóztanyán, a kiszolgálás ugyanúgy mint a kalózfogások elsőosztályú volt. Mi biztos visszajövünk még!! Üdvözlettel: Benics Sándor és Bartók Enikő

2010.04.06. - Csányi József
Kedves Kalózok!
Először voltam nálatok, de bízvást mondhatom, nem utoljára. Azt hiszem, 25. házassági évfordulónk megünneplésére jobb módot, helyet, körülményeket keresve sem találhattunk volna. Köszönet az étkekért, a kiszolgálásért, a feeling-ért, az egész nagyszerű élményért. Őrizzétek az értékeket és ezt a remek helyet ilyennek, amilyen! Még találkozunk.
Üdv. Csányi József

2010.03.27. - Kalmár Gáborné
A házassági évfordulónk ünnepelésének a megszervezésében nagyon kedvesek és figyelmesek voltak. Jó ötlet a kalózfutár, mindenkinek tudom ajánlani aki szeret meglepetést szerezni másoknak. Nagyon fimonak voltak az ételek, a hangulat olyan volt mint régen, a kiszolgálás pedig 10 pontos. Igazán köszönöm az álarcban, zenére felszolgált tűzijátékot a sütiben.
Üdvözlettel: Kalmárné


2010.03.24. - rita
egy koktélbón nyeremény beváltásának ürügyén hajóztam el először a Tortuga szigetére négy barátom kíséretében, és azt kel mondjam nagyon jó volt. A hely igazán egyedi, a kiszolgálás barátságos, az étkek pedig tényleg finomak. Kellemesen csalódtunk mikor kiderült hogy a stílusos étlap van angol nyelven is, így a társaság három külföldije is könnyebben megtalálta a kedvére valót. Nagyobb dobra kellene verni azt az angol étlapot úgy gondolom, és az angol nyelvű honlap is sokat dobna a latban mikor legközelebb ajánlom a helyet messziről jött látogatóknak!

2010.03.17. - Janzsó Barnabás
Ma este a Kincsvadászaton nyert bont mentünk beváltani az Önök éttermébe. Ismét nem kellett csalódnunk, mert mind a kiszolgálás színvonala, mind az ételek minősége továbbra is kiváló volt.

2010.03.15. - Vincze Judit
Nagyon szeretünk az Önök éttermébe járni, mind az ételekért, mind a hangulatért.
Sajnos, hogy csak egy fizetési lehetőség van Önöknél, mert részünkről az összes meleg étkezési utalványunkat és üdülési csekkünket itt költenénk el! :-)
Vagy esetleg, jó lenne a bankkártyás fizetés lehetősége is. Tudom, hogy ez Önöknek plusz költség, de sokunknak könnyebbség lenne.
De a fenti lehetőségek hiánya azért nem fog visszatartani attól, hogy továbbra is Önök legyenek a kedvenceink!
Üdvözlettel: Vincze Judit

2010.03.09. - Szarka György
Én csak két hete fedeztem fel eme kalóztanyát a párom ajánlotta. Mindkettőnk tetszését elnyerte és azóta már kétszer is voltunk kitűnő a konyha és utánozhatatlan a hangulat . Bár a hírlevélben beharangozott nőnapi meglepetés elmaradt ettől eltekintve is 10 pontos a hely:-)))))))))

2010.03.06. - Polgár Ágnnes
Én imádom Magukat már sokszor voltam az étteremben szeretem a teknösöket nézni miközben jókat eszünk kár hogy nekünk messze van jó lenne ha haza is lehetne rendelni ezekből a finomságokból Üdvözlettel Ági!!!!!!

2010.03.03. - Jóba Katalin
Kedves Kalózok, kiknek a Kincskeresés izgalmas játékát köszönhetjük! :)

A problémám az egyik legutóbbi kérdéssel kapcsolatban adódott, mely a Kormányzó titkos szeretőjével kapcsolatban tevődött fel. Az ezzel kapcsolatban - hosszas kutató munka árán - talált dokumentum alapján adott válaszom sajnos nem volt helyes, ámde eme említett dokumentum szerint pedig jó a válaszom (imhol a kutató munka eredménye ( http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_article.hot?m_id=11696&a_id=226686&h_id=2635 ).

Eme megdönthetelen bizonyítékom alapján (és különben is, lehet két titkos szeretője is egy Kormányzónak!! :) ), kérlek Titeket fogadjátok a válaszomat.

Üdvözlettel:
Kati, a Vadóc :)

2010.02.22. - lévai judit
A vacsi szupi volt. A pezsgőt sajna kiöntöttem,a párom szerint égő volt. Pedig nem isss:-) Áprilisban megyünk legközelebb,az ősök ünneplésére. Torta,álarcos pasik hozzák a tortát,olyan igazi családossos. Megyünk majd csajos,koktélos,kiboritós,nem égősre is.:-) Nekem bejött továbbadtam a telószámotokat kb.20embernek. Kérem a kincsesládikát:-) SICCC. Ne felejtsétek a kérdéseket,mert a kiskalózom a 12éves,meg szeretné nyerni,mindenáron. Jó munkát a pincérek szupi arik,gyorsak,meg hát minden:-)

2010.02.17. - Szarka Bianka
Tisztelt Tortuga étterem!

Bátran állíthatom, hogy a Tortuga étterem a szívem csücske, nem csak nekem,hanem a páromnak egyaránt! Kedves,gyors kiszolgálás, hangulatos hely, kiváló ételek, megfizethető árak! Kell ennél több?!
Köszönjük szépen ezt az élményt!!

2010.02.13. - veres antalné
A kincsekre nagyon vigyázzatok!!

2010.02.13. - veres antalné
Drága kalózok!!! Már nagyon régen elraboltátok a szívemet, ezért én most azt visszaveszem tőletek!! :)) Felkészültetek a csatára? :))Én ott leszek,csak figyeljetek!!!

2010.01.31. - Szabó Zoltánné
Tisztelt Kalózok!
Tegnap felkutattuk a fedélzetett kis családommal.
Születésnapot ünnepeltünk ,ami nagyszerűen sikerült dicsérve a szuper kiszolgálást!
Az ételek FANTASZTIKUSAK voltak:a Tivornya csülök vitte a pálmát!A marha hátszín bourbonos vargánya mártással és fánkal az egy ízbomba volt.
Végül a finálé ,tejszínes epertorta az pazar!
Biztos vagyok benne,hogy kis családommal nem utoljára voltunk itt!
Jó egészséget ,és kitartást ,a továbbiakban a KALÓZOKNAK!!!

2010.01.27. - Dinnyésné Hatalóczki Judit
Tisztelt Kalózok!

A múlt héten pénteken, a \"Kalózhistória folytatódik\" játék nyereményeként fantasztikusan szép estét töltöttünk az Önök fedélzetén.
Külön köszönöm, hogy a gyerekek is a Kapitány vendégei voltak!
Soha nem voltam még VIP vendég, de most annak érezhettem magamat. A teríték fantasztikus, a kiszolgálás nagyon udvarias volt, a felszolgált ételek pedig díjat nyerhettek volna bármilyen magasrangú gasztronómiai kiállításon.
A munkájukhoz a továbbiakban jó egészséget és további sikereket kívánok!

Köszönöm!

Dinnyésné Judit

2009.12.20. - Molnárné Pápai Eleonóra
Tisztelt Étterem Vezetőség!

Nagyon kedveljük az Önök éttermét, már több alkalommal igénybe vettük szolgáltatásaikat családi, baráti társasággal.
Minden alkalaommal maximálisan elégedettek voltunk mindennel.
Legközelebb dec. 30.án tartunk Önöknél szülinapot. Nagyon várjuk már.

Tisztelettel: Molnárné

2009.11.01. - Cofi & Cirip
Cirip üzenete:
*és mit írunk?
Cofi üzenete:
*nem tudom
Cirip üzenete:
*negatívumot is írjunk, nehogy elbízzák magukat! :)
*pl, hogy kiesebb a nemdohányzó rész, és fülledtebb
*Most voltunk először, jól éreztük magunkat, nagyon hangulatos a hely
*az ételek finomak voltak, a koktélban nem éreztük az alkoholt :)
*nem kellett sokáig várni az ételekre, a tárkonyos raguleves cipóban isteni volt!
Cofi üzenete:
*hát ez am szerintem nem is olyan hely, ahol ilyen erős koktélokat adnak
Cirip üzenete:
*naja, de végülis finom volt :)
*nincsenek tekik a nemdohányzó részben, az baj!
Cofi üzenete:
*:D
*mondjuk akik sokan mennek, azok közt úgyis van dohányzó
Cirip üzenete:
*hogy nincs légjárás, az a baj
*gondolom a másikban van légszűrés, a füst miatt
*:)
Cofi üzenete:
*szerintem jó volt, hogy meleg volt
*^^
*muszáj írni nekik?
Cirip üzenete:
*nem :)
Cofi üzenete:
*másoljuk be ezt a beszélgetést:D
Cirip üzenete:
*okés :D
Cofi üzenete:
*csak vicceltem
Cirip üzenete:
*:)
Cofi üzenete:
*:)
*majd, ha legközelebb megyünk:P
Cirip üzenete:
*:P


2009.10.13. - Ladányi Kata
Sziasztok !

Mi is visszatérő vendégek vagyunk a Tortugában, a gyerekeink is nagyon szeretik.
Peti fiam szombaton lesz 8 éves, és azt kérte, ott ünnepeljük a szülinapját.
Ellenben az utolsó 3 alkalommal sajnos pont úgy alakult, hogy rengeteget kellett várni az ételekre, és a végén már majd elaludtak az asztalnál, így nyűgösen, fáradtan távoztunk...
Kérdezném, ha esetleg dél körül megyünk, kivédhető lenne a dolog? Bár sokkal hangulatosabb az esti vacsora:(
Az étteremhez csak gratulálni tudok, nincs még ilyen klassz hely a városban !

2009.08.21. - Farkas Lajosné
Én tegnap voltam a családommal születésnapi ebéden,de állítom,hogy ilyen udvarias,kellemes kíváló étteremben még nem jártam! Minden tökéletes volt,a felszolgálás,a pincérek az ételek,minde,de minden kíváló volt!!! Csak gratulálni tudok az egész személyzetnek! ezentúl,most már biztos,hogy törzs vendég leszek! Még egyszer,gratulálok és sok sikert!!

2009.08.10. - Ócsai Józsefné
2009. 08. 11. Ócsai Józsefné
Kedves vendégeimmel nagyon szép családi eseményt ünnepeltünk Önöknél. A rendezvényteremben igazán hangulatos körülmények között nagyszerű kiszolgálást kaptunk. A személyzet nagyon kedves, figyelmes volt, már a szervezéskor nagyon segítőkészek voltak. Csak gratulálni tudok! Köszönjük! Felejthetetlen élmény volt!


2009.06.30. - Anita
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a hétvégi esküvői ebédünkért. A különteremben igazán meghitten költhettük el a bőséges és finom ételeket életünk egyik legfontosabb napján.

Köszönjük

2009.06.21. - Sonkoly Noémi Zsófia
Én és a családom már rengetegszer voltunk az Éttermükben de sohasem csalódtunk benne! Tegnap a 18. születésnapomat ünnepeltük Önöknél... Felejthetetlen élmény volt! Kiváló volt az étel és a pincérük is nagyon kedves és illedelmes volt! A torta kihozása meg egyszerűen meglepő és kellemes érzés volt, nem is számítottam rá! Nagyon szépen köszönjük!

2009.06.07. - elekes zoltan
...na most a különböző kritikákat olvasva, arra a véleményre jutottam, hogy emberek akadnak akik nem tudják hol születtek...honnan jöttek és az orrukat magasan hordják! Én a magyaros izű ételek miatt szivesen jövök ide....talán majdnem minden stimmel....ami nem azt meg kell mondani, jót ettem annyira hogy a csülök maradékát a családom ette meg! Gratulálok az Étteremhez mint ötlethez, egy jó szakács jelképezi a jó kaját...és a forgalmat! Még sokszor szeretnék itt enni ha a magasságos megengedi, és egy kiszuperált öreg étlapot magammal vihetnék, az lenne a csúcs! Sok sikert kiván az öreg Dudás

2009.05.25. - PÉZSA ALBERT
Évek óta visszatérő vendég vagyok,de soha nem csalódtam a helyben.egy nagyon jó de nagyon kekec barátomat elvittem egy tivornya csülökre,utána csak annyit mondott,nem érdemes többé Októberfesztre járni itt jobb.

KÖSZÖNÖM
Pézsa Albert

2009.05.21. - Lidák János
Nagyon örülök annak, hogy évekkel ezelőtt a barátaink ebbe a remek étterembe hívtak meg vacsorára. Azóta már többször is voltam ott a családommal és bátran mertem ajánlani,ismerősöknek-barátoknak. Sőt idén a lányom ballagását is ott tartottuk meg a különteremben. Nagyon hangulatos helység a kiszolgálás pedig mint mindig REMEK volt most is. Most alapítottunk a feleségemmel egy Kft-t és tuti hogy az üzleti partnereinket ide fogom vinni ebédelni és vacsorázni.
További sok sikert kívánok.
Tisztelettel:Lidák János

2009.05.19. - Bognár Réka
Szuper az új oldal. Bár lényegében olyan sokat nem változott, mégis sokkal összeszedettebb, és hangulatában az étteremhez illőbb. Gratulálok hozzá ;)

2009.05.18. - Botos Ottó
Csak jót hallottam önökről.Üdvözlettel Botos Család.

2009.05.17. - Vivien
Egyszerűen eszméletlen. :)

2009.05.07. - Kriszti
Hát én ma voltam először tesómékkal!Nagyon tetszik a hely..=)hangulatos ..az étel is nagyon finom volt=)és a kiszolgálás is remek volt!:)Sok-Sok vendéget kívánok!!

2009.05.02. - Imre
hosszú évek óta visszajáró vendég vagyok.
részletezhetném, hogy ez-az milyen jó, de az nagyon hosszú lenne...egyszerűen tökéletes!!!
ami viszont ritkaságszámba megy: a kiszolgálás is kifogástalan!! csak így tovább!!

2009.04.30. - Judit
Tegnap voltunk barátommal ezen a nagyon klassz helyen.Az étel kitűnő volt,és nagyon nagy adag,de megbírkóztam vele:)Tényleg ötletesen van berendezve az étterem.A kiszolgálás is remek!Sok-sok vendéget kívánok Önöknek!!Ismerőseimnek fogom ajánlani mindenképpen.Köszönjük!

2009.04.29. - Fiedler Ferenc
Én a párom szülinapjára szerveztem (néhány barátjának a meghívásával) egy kisebb szülinapi vacsorát. Nagyon jól éreztük magunkat, az ételek remekek, a kiszolgálás tökéletes, az étterem nagyon hangulatos és ötletes. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a helyet. Kevés ilyen jó étterem van Bp-en! Köszönjük szépen!

2009.04.29. - RocketGirl
Én már lassan két éve visszajáró vendég vagyok, egyszerűen nem tudok betelni a Tivornya-csülökkel... :))))

2009.04.21. - bea
Én még nem voltam nálatok de minnél hamarabb szeretnék elmenni.Láttam a képeket nagyon jól sikerült az étterem és volt már a tanárom is és mondta hogy nagyon nagyon tetszett neki az étterem . Gratulálok.sziasztok

2009.04.14. - Puxedli
Sziasztok!
Nagyon nagy élmény volt nálatok. nagyon finomak voltak az ételek.... Kifejezetten a tárkonyos pulykaragu leves cipóban tálalva ízlett a legjobban... a cipó....fenséges volt külön dícséret érte :)
Puxxx/edli

2009.04.08. - Mamaci
Engem a családom lepett meg szülinapi ebéddel Önöknél. Igazi meglepetés volt a vadregényes környezet (imádom a teknősbékákat), a különleges tálalás. A pincér kellőképpen udvarias és diszkrét volt. Az ételekért külön dicséret jár a séfnek, rendkívül finomakat ettünk és én a magam részéről már szervezem az újabb látogatást tivornya-csülök-ügyben... A szülinapi tortám a kalózzal és a csoda jó zenével isteni volt! Jó hírüket fogom kelteni minden ismerősöm körében.

2009.04.02. - White Horse
Mi is ott voltunk azon az ominózus március 26.-án, történetesen mi is születésnaposok voltunk. A hosszú fekete palástos-álarcos jelenet nagyon-nagyon el volt találva, tátva maradt a szánk. Az háttérzene kiváló volt, minthacsak kalózok vettek volna körbe, és énekeltek volna. Gratulálok a megoldáshoz! Az étel remek, a felszolgálás nem kevésbé! Csak így tovább! Az étterem az egyik kedvencem marad...

2009.03.26. - Wiwien
Március 26-án a 14. születésnapomat ünnepeltem az étterembe.Hát mint mondjak nagyon jó volt.A koktélok,ételek nagyon jóízűek voltak.Mikor a tortámat hozták ki akkor is megleptek egy beöltöztetett pincérrel(hosszú fekete ruha és álarc) a zene még jobban feldobta az egészet.Mi nagyon megvoltunk elégedve, jól is laktunk :)

2009.03.09. - Kapuy Márta
Nagyon jól éreztük magunak a különleges atmoszférájú, kedves vendéglőben. Sok jópofa, ötletes, ízletes ételből tudtunk választani. A kiszolgálás kifogástalan volt, a fiatalember mindent megjegyzett, pedig nyolcan voltunk és sokféle dolgot rendeltünk. Az ételek nagyon jól mutattak, frissek, finomak voltak. A ládikás számlaátnyúltás kellemes és tapintatos ötlet. A helyiségekben (nemdohányzó terem, kávézó, különterem) is körülcsatangoltunk, hogy megszemléljük a hangulatos tárgyakat, szép almáriumot, szivargyűjteményt, stb., stb...

2009.02.26. - Budavári Bernadett
Férjem 50.. szülinapját ünnepeltük szombaton a rokonsággal. Szuper volt! Minden tökéletes. Az ebéd nagyon finom volt, mindenki meg volt elégedve, a kiszolgálás figyelmes, nem tolakodó. Én külön értékeltem, hogy egy szemvillanással lehetett "megbeszélni", hogy most jöjjön a torta, most jöjjön a számla. (Ez ritkaság manapság...) Köszönjük a diszkréciót és a finomságokat, igazi meglepetésnek sikerült és maradandó élmény volt!

2009.01.21. - Veronika és Csaba
Párom, Veronika nevenapja alkalmából kerestük fel immáron sokadik alkalommal eme számunkra különleges helyet.
Az étterem kialakítása rendkívül egyedi. Egy kalózhajó belsejének hangulatát teremtették meg. Na jó, van egy kis turpisság a dologban, ugyanis a belső nagyteremben, teknősbékák úszkálnak a lábunk alatt "csordogáló" tavacskában. Aztán az is lehet, hogy léket kapott a Karib-tenger partjainál megfeneklett kalózhajó és ott jutottak be a teknősök a hajó gyomrába.
Miután kényelmesen elhelyezkedtünk a "kabinunkban", mindketten sajtlevest rendeltünk füstölt lazaccal, kagylóval és sült-sajtos magvas barna kenyérrel.
Kedves Kalóztársaim, mondhatom, hogy eme torkunkon lecsordogáló étek volt a Mennyei Manna. Nagyon finom volt.
Miután "kihevertük" a Mennybéli kalandozásunkat, már jött is a következő gasztronómiai ízrobbanás. Jómagam Szigorú Henrik emlékére készített ételt kértem, amely az alábbi ízcsodát tartalmazta: rostlapon vasalt csirkemellfilék, baconba göngyölt zöld spárgával és mozzarella sajttal egybesütve, mézes balzsamecetes zöld salátával tálalva. Bátran mondhatom, hogy Istenek eledele!:-)
Szokás volt mondani, és e,megetni a női megérzést! Hát mi tagadás párom is hozta a formáját és az Ő választása is jónak, mi több kiválónak bizonyult.
Pierre Legrand kedvence, ami párom kedvence, került az asztalra. Pierre barátunk az alábbi finomságok rajongója: Bazsalikomos-paradicsomos-gombás-márványsajtos töltött pulyka, baconszalonnába tekerve, tejszínes zöld körettel, tésztapudinggal. Hát nem csak párom nyalta meg utána mind a tíz ujját.
Más lehet, hogy a csillagokat bámulta volna ennyi mámoros ételtől. Na de Mi nem adtuk fel! Ráhúztunk még egy menetet! Sebtiben kértünk egy estzáró desszertet, ami nem volt más, mint egy :chillis csokoládé parfé, fehér csokoládé mámorban. Hát tényleg mámoros volt!
Összefoglalva, a hely különleges, a kiszolgálás gyors és udvarias, az ételek egyediek és nagyon ízletesek. Ja és nem kell a Providenthez fordulni azért, hogy betérj erre a szuper helyre!
Üdv: Veronika és Csabi

2009.01.18. - Takácsné Nagy Bernadett
A mai nap voltunk Önöknél első alkalommal, mert nagyon sok jót hallottunk az étteremről. A hely hangulata és az ételek valóban nagyon fantasztikusak voltak, maximálisan meg voltunk elégedve.
Ami viszont cseppet sem tetszett, az a pincérek hozzáállása, ill. nem hozzáállása. Az asztalra várni kellett egy picit, ez nem is volt gond, természetes dolog.
A rendelést normális időben vették fel, a levest azonban közel 30 perc múlva hozták ki, az üres cipókat alig akarták elvinni. Majd mire végre elvitték, a főételt újabb 30 perc várakozás után kaptuk meg. A hozzánk tartozó pincért alig láttuk, új pohár üdítőt csak őt becserkészve tudtunk kérni, és miután a főételt megettük 25 percig volt az üres tányér az asztalunkon anélkül, hogy felénk nézett volna bárki is.
Időközben megérkezett a mellettünk lévő asztalhoz egy "celeb", aki érdekes módon 30 perc alatt megkapta a levesét és a főételét is. Mi már nem kértünk kávét, mert nem szántuk rá a következő fél órát. Kértük a számlát, a visszajárót pedig legnagyobb megdöbbenésünkre 200-okban kaptuk meg néhány 100-as kíséretében.
Röviden, a pincérek munkája nem értékelhető - és akkor finoman fogalmaztam - az ételek minősége és a hely viszont nagyon-nagyon klassz.
Még annyit, hogy fél 3-kor érkeztünk - tehát nem a legnagyobb ebédelős csúcsban - és fél 5-kor sikerült távozni egy leves és egy főétel elfogyasztása címén. Ezt egy kicsit durvának tartom. Nem tudom kinek volt a hibája, nekünk egy kicsit megkeseredett a szánk íze.

2009.01.17. - Niki
Én a szülinapomkor voltam itt és nagyon tetszet mikor lekapcsolták a villanyt betettek egy zenét és hozták a tortát =)
Nagyon finom volt a Fajitas és a Lime Colada valami isteni!
Azt szeretnék kérni hogy Lime Coloadanak a raceptjét ha tudjátok küldjétek el erre a címre: nikike555@citromail.hu
Elöre is nagyon köszönöm!

2009.01.16. - Fekécs Kata
Sziasztok!
Engem szintén egy korábbi levélre adott válaszotok érdekelne, hogy megvan e még az a szeparé hely amit régebben a virtuális sétánál is lehetett látni! Vagy nem jól emlékszem! Olyan kis romantikus...
Köszönöm előre is!

2009.01.08. - Szabó Era
Így újév elején szeretnék ninden jó kívánni az étterem egész csapatának és a gasztrorajongóknak.Többször jártam már az étteremben és mindig minden kifogástalan volt.Csak így tovább !

2009.01.04. - Germann család
Már régen ismerjük Vézna Bob csodálatos "alkotasait", ezért fokozott várakozással tettünk eleget a nagyon kedves meghívásnak, amely egy tányér lencseleves elfogyasztására invitált bennünket. Minden várakozásunkat felülmúlta a lencseleves finom íze.
Ezért javasoljuk Vézna Bob rendkívüli év eleji kitüntetését.
Nagyon köszönjük ezt az új ízélményt!
Tisztelettel
A Germann család közmatrózai

2009.01.03. - laci és timi
szupi volt,timi a szülcsimre vitt el mercivel. (tudom a cápa csirke volt)
puszi
maci

2009.01.02. - Panyiék
A múltkor, amikor nálatok voltunk, kitöltöttünk egy kérdőívet, amiben megkérdeztétek, hogy milyen program érdekel. A barátaink és mi is a "gastro turizmust" választottuk. Most érdeklődnénk, hogy mi van ezzel a programmal?
Köszi

2009.01.01. - Eszter
Megcélozni a legszebb álmot,
Kinevetni a világot,
Gyűjteni a barátságot,
Mindig szeretni és remélni,
Így érdemes a Földön élni.
BUÉK!

2009.01.01. - Tóth E.
Nagyon jól éreztük magunkat, tényleg minden funky volt!!!
Köszi
További sok sikert!

2008.12.31. - K. Tímea
Tisztelt Vezetőség!
Régebben is már jártam önöknél, és megragadott a hely hangulata. Most hozta a sors, hogy ezen a héten kétszer is jártam az étteremben. Az első alkalommal minden rendben volt: kiszolgálás, ételek mennyisége és minősége. Ezen felbuzdulva elvittem tegnap egy kedves barátomat, aki szereti az érdekes éttermeket, gondoltam tetszeni fog neki. Sajnos balul sült el a dolog, mert csak egy részét tudta megenni az ételnek amit választott. Sajnos nem emlékszem a fantázianevére, de egy kis tőrre voltak felváltva felhúzva bélszín és pulykaszeletek. A pulyka rendben volt, de a bélszínt nem lehetett megenni,félórás rágás után uram bocsá', de visszakerült a tányérra az ehetetlen húsdarab:( Barátom kétségbe vonta, hogy egyáltalán bélszín volt, nagy rajongója az ételnek, gyakran eszik ilyet, és állítása szerint fel is ismeri. A hús amúgy is kevés volt az étel árához viszonyítva, soknak nézett ki az egész, mert tele volt pakolva mindenféle zöldséggel,egy fél krumpli fóliában, olyan ossze-vissza volt az egész. Egyébként végigolvastam a hozzászólásokat, és volt már egy hasonló panasz bélszínre, és ki tudja még hány, ami ide nem került be. Szóvá tettük a pincérnek, aki tudomásul vette, és azt mondta, hogy jelzi a szakácsanak, de más nem történt. Jobb helyeken ilyenkor felajánlanak egy másik ételt, vagy egy ugyanilyet gondosabban elkészítve. Szinte tele volt a serpenyő amit visszavitt a pincér.A barátom éhes maradt. Sajnos ez nem érte meg az árát. Hogy jót is mondjak az én ételem finom volt, a cipós raguleves egynesen kiváló.
Kérem a Tortuga rajongókat ne árasszanak el elítélő leveleikkel, ezt a pát sort az étterem vezetésének írtam, és a kritika a valóságot tükrözi.
Üdvozlettel
K. Tímea


2008.12.31. - Éva és a kolekginák!
Először is hozzászólnék a dohányzó teremhez:bátran ajánlom mindenkinek,mert egy cseppet se, lehet érezni a füstöt.Akár gyerekes családok is bátran foglaljanak hejet ott.
A kiszolgálás nagyszerű volt a pincérrel kapcsolatban:
-nem kellett többször elmondani ki mit szeretne enni pedig 6.-an voltunk.Rendkivűl kedves szimpatikus hely.Az ételek árai közép szintűek,de a kiszolgálás és a vendéglátás nah meg az izek azok maximálisak.
CSAK IGY TOVÁBB!
(jah,ha ez az étterem a belváros szivében lenne biztos hetekkel előtte kellene foglaltatni asztalt.de jobb is igy igy bármikor mehetünk mi is.)
Minden jót az űj esztendőre az egész kollektivának.

2008.12.28. - egy elégedett vendég
az előző megnyilvánuláshoz szeretnék hozzá szóloni.
igaz hogy a teknősök a dohányzó helységben vannak de az étteremnek olyan fantasztikus a szagelszívó berendezése hogy egyetlen kis füstszagot sem lehetett érezni pedig a mögöttünk ülő asztalnál 4en cigarettáztak tőlünk fél méterre és semmi szag nem jött át. én is érzékeny vagyok a füstra és irritál, és nagyon meg voltam elégedve az étteremmel ebböl a szempontbol is.az ételek pedig fantasztikusak voltak minden szempontból.
igyhát szerintem senkit ne riasszon el a cigaretta dolog miatt mert nincs rá ok.
kellemes karácsonyt és boldog ujévet minden dolgozónak!:)

2008.12.20. - Bognárné Kovács Gabriella
Üdvözletem!
Szerettem volna páromat és 3 Manókámat elvinni az ünnepek alatt Önökhöz, mert rengeteget hallottam, hogy milyen klassz az étterem, rettentő finom az étel, kincsesládából kerül elő az étkészlet, és persze a teknősök... Már a telefonos foglalásnál tartottam, amikor egy nagyon kedves hölgy felvilágosított, hogy a teknősök csak a dohányzó helyen vannak. Nagy szomorúsággal nyugtáztuk, hogy akkor nem tudunk menni Önökhöz :-( Sajnos a gyerekeknek a teknősök fontosabbak voltak, mint a többi.
Nem lehet esetleg a két helységet
felcserélni? Még mindig könnyebb egy dohányzónak egy alkalommal nem rágyújtani, mint egy nemdohányzónak szívni a füstöt.... És szerintem a teknősöknek sem örülnek a füstölgésnek. Ezen túlmenően kívánok minden dolgozónak áldott, békés karácsonyi ünnepet és még sikeresebb 2009-es évet!
Bognárné2008.12.20. - Török Veronika
Sziasztok!nagyon köszönöm a szép meglepetéseket EZ A SZÉP KARÁCSONYIKÉPESLAP A ZENÉVEL LENYÜGÖZÖTT
ÁLDOTT BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK!

2008.12.17. - Ráczné Mezei Anikó
Dec.16-án férjem részére szerveztünk barátainkkal egy szülinapi meglepetés vacsorát.Mindenki nevében elmondhatom,hogy nagyon jól éreztük magunkat,az ételek finomak és bőségesek voltak. A torta is nagyon jóízű volt és a hozzátartozó zene i igen hangulatfokozó!!! Kérem,hogy emailben írják meg nekem a dal címét és előadójának nevét! Előre is köszönöm és ezúton kívánok mindenkinek kellemes ünnepeket.

2008.12.15. - Whiskey-s Charlotte
Kedves Tortuga Team!
Nem tudom kinek az ötlete volt ez az adventi meglepi, de nagyon jó marketingfogás. Minden nap olvasom a hírlevelet és köszönöm nektek, hogy elcsábulhatok. Ezen túlmenően kívánok nektek békés karácsonyi ünnepet és még sikeresebb 2009-et és egyben boldog 10 éves szülinapot a jövő évre!

2008.12.15. - Cilinke
Sziasztok!A bögresüti szenzációs.Szeretném elkérni a receptet! Köszi előre is!

2008.12.11. - Török Veronika
Sziasztok!Nagyon szép az Ajándék köszönöm!Nem akarom a futárt sürgetni de a NYEREMÉNY BOROMAT mikor hozza? köszönöm elöre is PUSZ MINDEN KALOZNAK ÉS PERSZE A LEGKALOZABBNAK VÉZNA BOBNAK!

2008.12.10. - Zsuzsa
Üdvözletem!
Köszönöm a szép meglepetést, ami ma a dobozból előjött. Nagyon szép. Javaslom mindenkinek, nézzen bele az ajándékdobozba.

2008.12.04. - Enna
Üdv minden kalóznak!
Teknősök vannak a nemdohányzó részben is? Mert ennek szellemében foglalnék asztalt (igen, a kis páncélosokra hajtok, imádom őket)... Eddig csak a dohányzó részről derült ki, h ott kúsznak mindenfelé... :)
Köszi előre is a választ!2008.12.01. - Szűcs Adrienn
Csak ajánlani tudom a helyet!
Az étkek kiválóak, az árak kedvezőek, a kiszolgálás első osztályú, a légkör pedig különleges hangulatot áraszt:)
Magasan a legjobb, mind közül:)

2008.11.30. - Fodor Gabi
Mi pénteken voltunk ott édesanyánk szülinapját ünnepeltük.A kiszolgálás kiváló, a személyzet nagyon kedves , az ételek rettentően finomak, és bőségesek.Tehát aki ide jön az csak is korgó gyomorral tegye, mert megéri.Mindenkinek csak ajánlani tudom.Gabi

2008.11.24. - Bordás Csilla
Ma megyek hozzátok,amióta megnyílt nagyon sokat járunk oda,továbbra is kivánok nektek rengeteg vendéget,és kitartást!!A teknősők nélkül nem is lenne hangulatos!!!

2008.11.22. - Hanistok
Ma jártam nálatok első alkalommal, de azt hiszem nem most voltam nálatok utoljára. Jól éreztük magunkat, a kiszolgálás kifogástalan volt, na és az étkekről csak azt mondhatom fejedemiek voltak. Minden elismerésem és tengermély tiszteletem.

2008.11.14. - Cilinke
Végig olvastam a Vendégkönyvet.Kaptatok hideget, meleget. Mi, a "régi csibészek" mindig csuda jól éreztük magunkat.Megyünk máskor is!

2008.11.14. - Cilinke
Mi már több osztálytalálkozót is tartottunk itt, sőt csak itt, évente 1-2-szer. Mindig felejthetetlen volt az étel, a hangulat, a kiszolgálás figyelmes.Mindenkinek ajánlom! Ahogy mondani szokták:jól ki van találva!

2008.11.10. - Henry Morgan
A komáimmal kötöttünk ki 20. születésnapom alkalmából Tortugán és a nagyszerű kiszolgálás mellet a sárga földig leettük magunkat.Abszolút kifogástalan hely és hangulat! Köszi mindent!:)

2008.11.10. - Erika
Pénteken volt szerncsém elfogyasztani egy kitűnő vacsorát a Tortugában.Szülinapi meglepetés apropóján. A hangulat hihetetlenül eredeti, a kiszolgálás nagyon figyelmes, az ételek fantasztikusak! A szülinapi torta felszolgálás nagyon profi!
Felejthetetlen szülinapi ajándék volt számomra! Csak ajánlani tudom mindenkinek.

2008.11.08. - Gátlásos Hülyegyerek (SMS Dream Team)
Sziasztok!

Már jártam Nálatok többször, és amikor egy ifjú Hölgyet, Elízt szerettem volna lenyűgözni egy vacsorával, azonnal a Tortugára gondoltam! Nem is csalódtam, mert végig a nagyra nyílt, gyönyörű, csodálkozó barna szemeibe nézhettem egész este! Tökéletes este volt, azóta sem tudtam űberelni, mert ilyen hely nincsen még egy a városban! Thx!

2008.10.28. - Olgi
Október 20-án voltunk az étteremben, amikor is 30 azaz 30 éves voltam :-) Az étterem hangulata, a felszolgálók kedvessége, az ételek látványa és ízvilága :-), a társaság (mondjuk azok mi voltunk :-)) a meglepetés torta!, no meg a meglepetés ajándék teknőcök ;-) mind-mind tökéletes volt, úgyhogy összességében erre az estére én 5 azaz 5 pontok adok :-)))

2008.10.28. - Jucus
CSABÁNAK ÜZENEM:
AZ A ZENE A PA-DÖ-DÖ SZÁMA.
..és nemsokára mi is újra megyünk!!!

2008.10.27. - Lilienberg Ferenc
Másodszor sem tévedtünk, hogy lábunkat ide betettük. Ismételten jót ettünk
s magunkat jól éreztük!
Ez a vers álljon itt emlékül,
Kinyaltuk a tányért cefetül.éreztük


2008.10.22. - Németh Krisztina
A keresztszüleim letpek meg egy vacsorával a 18. szülinapomra az étterembe, nagyon hangulatos volt és nagyon finom volt a vacsora is. Nagyon tetszett amikor a tortát kaptam. NEm tudtam, hogy mi fog töténni és azt se hogy ebbe az étterembe megyünk. Remélem egyszer még vissza látogatunk majd.

2008.10.21. - Orsi
Szia Fragola!

Nekem a Tortuga a kedvenc éttermem, szóval nem bennfentes vagyok, de azért válaszolok neked.
A nemdohányzó terem valóban nem olyan szép. Azt , hogy ott is vannak-e teknősök nem tudom, de elvileg valami madár van egy kalitkában.
A szeparéról annyit, hogy mi ott ünnepeltük a házassági évfordulónkat, de:
- a szeparé háta mögött van a bárpult-konyha (ezt nem tudom) és állandóan behallatszik, amit ott beszélgetnek (rendelések stb.)
- annyira központi helyen van, hogy az összes vendég az orrod előtt megy el, és bámul az arcodba
- a szeparálást nekünk nem ajánlották fel, ezért az a függöny is csak valami dísz lehet, mert a pincér sem férne hozzád, ha kérsz valamit

Szóval az éttermet nagyon ajánlom, a szeparét viszont nem annyira, mert semmi hangulatos nincs benne. Az úgy lenne az igazi, ha tényleg egy kis függöny alatt - viszonylag távol a vendégektől - szeparálva élvezhetnétek a pillanatot. Ez nem ilyen.

2008.10.20. - Csaba
Sziasztok!
Miután több céges és magánrendezvényt is Önöknél tartottunk,a dicséretekre nem is térnék ki,szerintem ezzel mindent elmondtam... Kérésem,kérdésem lenne. Ki játsza,vagy mi a címe a születésnapi köszöntés alatt hallható zenének?

2008.10.19. - Mondovics család
Ma ebédeltünk Önöknél.Nagyon finom és bőséges volt minden,a kiszolgálás kitünő.
Köszönjük.

2008.10.13. - Fragola
Sziasztok! Én most készülök Tortugába,mert az étlap nagyon meggyőző. A képek alapján a nem dohányzó terem nem olyan szép, mint a dohányzó. De azért ott is vannak teknősök???
És még egy kérdés: rosszul emlékszem, hogy régebben a virtuális sétánál egy szeparét is láttam? Olyan kis randis, romantikus hely...

2008.10.13. - T.Adrienn
Szisztok!Nekem csak egy kérdésem lenne?Bár lehet bután hangzik, de megkérdem :) szóval mennyire kell kiöltözni, ha hozzátok megy az ember?Mert párom szeretne elvinni hozzátok a héten, de megvallva az őszintét, nem nagyon van "vendéglős" rucim :) köszi a választ, előre is.

2008.10.13. - Restspy
Kedves Staff!

Háromszor voltam nálatok. Gratulálok ahhoz az összhanghoz, mellyel a szakácsok és a felszolgálók érvényesíteni tudják az étterem pozitív arcának a megőrzését. Jó a felszolgálás, az ételek minősége és a dekorációk.
Sajnos egy negatív élmény után meg kellett nyitnom az etteremkritika.com honlapomat, melynek az étteremajánló menüpontja alá szeretnélek titeket feltenni a beleegyezésetekkel. Várom a leveleteket ezzel kapcsolatban az info@etteremkritika.com e-mail címen.

Üdvözlettel:
Restspy

2008.10.12. - A Tengerek Vámszedői
Tisztelt Csinka!
Sajnáljuk, hogy pont egy kollégával esett meg a lent említett történet.
Miután megkaptuk Öntől a kritikát nagy nyomozásba kezdtünk, s így derült ki, hogy az Önök felszolgálója kezdő volt,(harmadik napját töltötte nálunk) ami természetesen nem ment fel minket az alól, hogy figyelmetlen és nem "vevőcentrikus" kiszolgálásban részesültek.
Ezért szíves elnézésüket kérjük!
Persze, amikor valamilyen sérelem éri a vendéget, akkor természetesnek vehető, hogy úgy érzi, hogy jó pár percig ácsingózott a bejáratban és a meglévő lábtartót sem veszi észre.
Azonban, mint a többi hozzászóló "billentyüzetéből" kiderül vendégeink többségének megelégedésére szolgál felszolgálóink felkészültsége,modora, vendégcentrikussága.
Ezért szeretnénk egy esélyt kapni Öntől.
Engedje meg, hogy meghívjuk Önt és kedves családját egy vacsorára, mely alkalmával reményeink szerint be tudjuk bizonyítani a fent említetteket.
Kérjük jelezze, hogy milyen módon vehetjük fel Önnek a kapcsolatot.
Üdvözlettel
A Tengerek Vámszedői

2008.10.11. - dorina

a legjobb étterem ahol valaha ettem
remélem ez a hajó út is jó lesz

2008.10.11. - csinka
Sziasztok! Vendéglátósként annyi szépet és jót hallottam a Tortugáról, hogy gondoltam nosza ezt ki kell próbálni. Nem állítom, hogy a vendéglátósok a legjobb vendégek - sőt - de úgy gondolom csak azt szoktam észrevenni, kritizálni ami egy vendéglátóstól elvárható, amit én is elkövetnék egy vendégért..
Kapóra jött hogy volt mit megünnepelnünk és az is hogy nagylányom egy hónap múlva 20 éves, gondoltam körbenézünk, érdeklődünk egy meglepetésparti lehetséges helyszineként.
A fogadtatás.. Asztaltfoglaltattunk előző nap. A bejáratnál ki volt írva, hogy várjuk meg amig a helyünkre kisérnek.. No ácsingóztunk egy jópár percig..:-)
A hely megfelelt a várakozásunknak, örömmel foglaltuk el a kijelölt asztalt, bár a vacsora alatt kissé zavaró tényező volt hogy a teknősbékák állandóan a lábunknál ólálkodtak és nem volt az asztal alatt egy lábtartó ahová - nem akarván közelebbi kapcsolatba kerülni velük - elmenekíthettük volna a lábunkat.
Igazán ötletes az evőeszközök "kincsesládából" történő előbányászása..:-)
No és ami miatt billentyűzetet ragadtam..
A kiszolgálás... No sajnos itt már nem tapasztaltunk egyöntetűen pozitivumot..
A leves amit rendeltünk éppenhogy csak meleg volt, a főételnél pedig (hárman voltunk) a pincérnek nem sikerült szinte semmit sem megjegyeznie. Nem stimmeltek a köretek és a sült libacomb mellől hiányzott a dinsztelt káposzta. Mikor az asztalhoz hívtuk evégett és italpótrendelés miatt, mégcsak egy bocsánatkérés sem hagyta el a száját, csupán annyit mondott hogy nem tudja miért így adták a szakácsok. Mivel az italunk elfogyott - és kissé kacsák vagyunk - az étkezést félbehagyva vártuk az utánrendelés megérkezését. Pincérünk sürgött-forgott, de felénk nem nézett jódarabig.. Mire odajött az ételek meghültek, kérésemre hogy mi lesz az itallal és a dinsztelt káposztával szintén nem mentegetőzve megjegyezte, hogy ő leadta a rendelést, egyszercsak megkapjuk nem rajta múlik..
Eszébe nem jutott bocsánatot kérni, esetleg felajánlani hogy melegíttet az addigra mire a káposzta megérkezett ételen, szóval kissé megkeseredett lett a szánk íze..
Rendeltünk desszertet, amit még egyikünk el sem fogyasztott - beszélgettünk közbe Uram bocsá' - szóval egyszercsak kikapott előle és elvitte. Az elképedéstől nem jutottunk szóhoz. Ezekután már meg se kérdeztük a szülinapi buli esetleges részleteit. Egyébként a megkapott étel izletes volt, az összes gondunk a nem vevőcentrikus kiszolgálás volt.

2008.10.05. - Czompó Judit
Sziasztok! Mi is szülinapot ünnepeltünk tegnap este,eme gyönyörű és fantasztikus helyen!Hallomásból tudtam,hogy jó hely,s kíváncsi voltam,mégis mennyire?A Drágámtól és családjától ez (is) volt a szülinapi meglepetés,személyesen is átélhettem a Tortuga élményét!Köszönöm elsősorban nekik,másodsorban pedig az ott dolgozóknak!Biztos vagyok benne,hogy még találkozunk ...!

2008.10.05. - Éva
Még nem jártam Nálatok, a vendéglátásról nem tudok véleményt írni ,de a honlapotok nagyon szép.Gratulálok !

2008.10.05. - Antal E
Hali!Ha kulináris élvezetekre vágyom,csakis TORTUGA jöhet szóba.Ma voltam ott másodszorra a párommal.Először kb 1 éve randiztunk ott.Azóta már a feleségem.Januárban jön a baba!!!A kiszolgálás gyors,az adagok azonkívűl,hogy finomak,ráadásul nagyok.A második fogás (rántott békacomb) már kifogott rajtam.Kérésemre becsomagolták mindenféle felár nélkűl.Összegezve:kitünő!!!


2008.10.02. - Katáék
Sziasztok!Mi tegnap voltunk előszőr,egy barátunk születésnapi vacsoráján.Az ételek finomak,és eredetiek,az adagok elég jók,a kiszolgálás hibátlan.Az árak teljesen elfogadhatóak.
UI.A "a vendégkönyv" szorgos íróinak köszönhetően a női mosdóban csordogáló víz gőzölög,leégeti a kezed, "használni " nem lehet.
Köszi nekik!
Megyünk máskor is!


2008.10.01. - Mészáros János
Mindenkinek szép napot kívánok.
Többször voltam a Tortugában családdal, barátokkal, barátnőkkel.
Szeretem a különleges, nem mindennapi vendéglátást, ezért bejártam már hazánkat, és bizton állíthatom, hogy ehhez fogható hellyel még nem találkoztam.
Tökéletes kiszolgálás, különlegesen ízletes egyedi ételek, és mindezek mellett még olcsó és hangulatos is.
Nem tudom hol és mit ettek eddig akik azt írják, hogy drága az étel, és kevés is. Talán nem kéne a talpon evő ételbárokhoz hasonlítani ezt a helyet.
2007-ben 3 személyre aperitiffel, meglepetés desszertel, asztalfoglalással együtt 11000 ft-ba került egy vacsora.
Köszönöm, hogy ott tölthettem el pár estét, és még jó párat el fogok.
100 szónak es a vége: 10-es skálán 9.999 Ez elég jó ? :-)

2008.09.30. - Zoli
Sziasztok! Én október 6.ára tervezem baráti körömmel, hogy megünnepeljük barátunk szülinapját az étteremben, kiváncsi leszek milyen lesz.

2008.09.21. - Anita és Gábor
Mi is tegnap voltunk először, azon barátainkkal, akik ajánlották. Nem csalódtunk. Olvastam a vendégkönyvben kemény kritikákat néhány ember "tollából", ezeket cáfolnánk: az ételek mennyisége és minősége, illete szervírozása tökéletes volt. (társaságunk férfitagjai pedig igazán nagy evők, de teljesen jóllakottan távoztunk).A pincérünk nagyon kedves és segítőkész volt, ha nem tudtunk dönteni ételválasztásban, akkor ő segített és nagyon jó döntést hozott helyettünk.
Az étterem hangulta szuper, a szülinapos/ünneplős tortakihozatal ötletes (már nem lesz sötét az egész étteremben, csak az ünneplőnél).
A mellékhelységben a mosdócsapból folyik melegvíz is ( :) ). Vannak teknősök valóban ( :) ).
Köszönjük, hogy általatok sikerült egy nagyon szép estét eltöltenünk!!! (nyilván ehhez kellettünk mi is, hogy nyitottak legyünk a jó befogadására :).
Csak így tovább!!!!

2008.09.19. - Leslie
Csak jót tudnék mondani róla,bár idén még csak kétszer voltam,de évek óta nem csalódok benne.Szerintem ez nagy ritkaság!Így tovább! egy szakmabeli...

2008.09.13. - Imi ,Krisztian
Mi tegnap voltunk elöször es az elsö benyomas pozitiv volt.kellemes a hely ötletes a kialakitasa az etel is finom volt es a gyerek is le volt nyugozve.csak igy tovabb.


2008.09.10. - Viki
Tökéletes szülinapi meglepetés volt ott vacsizni! A vacsora isteni volt, a felszolgálók nagyon aranyosak! Ötletes a szülinapi torta felszolgálása és jó a zenei aláfestés!
Köszönöm az élményt! ;)

2008.09.07. - laca
Üdv,
Évente 3-4 x felkeresem családommal ezt az éttermet. Nem ragozom, isteni kaja, szuper felszolgálás, barátságos berendezés. A hétvégén megint megyünk.
Még valami: én dohányzom, de elég durva volt a füst utoljára. Talán a szellőztetést nem lenne rossz felturbózni. 2 másik családdal voltunk, és ezt mindenki megjegyezte.


2008.08.30. - Banyek
Csak jót tudok róla mondani, bár régen voltam. (ma is megyek) és alig várom, hogy az utánozhatatlan tárkonyos pulykaragú levesüket cipóban tálalva fogyaszthassam... :)

2008.08.29. - Anikó
Lassan 3 éve, hogy az étteremben megfordultam, akkoriban Budapesten laktam, mostmár 260 km-re lakok, így sajnos nem tudom felkeresni. De a mai napig emlegetem az éttermet, és ma megtaláltam a böngészőben. Amint újra Budapesten lehetek az ebédet a Tortugában szeretném fogyasztani. :)
Köszönöm az akkori vendéglátást, a finom ételt, Remélem hamarosan találkozunk!

2008.08.25. - Dalma
Imááádom :) szerintem evvel mindent elmondtam :)

2008.08.18. - Záborszki Szabina
Rémisztő Kalózok!
Másodjára vendégeskedtem Nálatok és dícséretemet óhajtom kifejezni! Az étek finom volt, a bor édes, a kiszolgálás gyors és gáláns...és még sorolhatnám!Biztosan találkozunk még!

2008.08.15. - Gina
Jó lenne megismerni....

2008.08.14. - Gina
És az üzletvezetőről nem is beszélve milyen helyes....

2008.08.11. - Golden Fruit, Kékesi család
Már sok alkalommal látogattunk titeket és mindahányszor teljes elégedettséggel távoztunk. Az étel, a kiszolgálás, a hangulat és szülinapokon a zenés köszöntés páratlan. Az étteremhez csak pozitív élmények fűznek. Köszönünk mindent és jövünk még!!! :)

2008.08.07. - Steve!
Már sokadszor voltunk itt, nagy baráti kőr.
Az ennivaló nagyon finom volt, és bőven elegendő,(megjegyzem sok igényes helyen ettem már), a kiszolgálás feletébb nem kommerz, sőt igényes, a pincérek oda figyelnek mit szeretnél, és teljesitik. A számla, dobozban érkezik, privát, senki nem tudja mennyi az annyi. Most is megyünk Aug. 16.-án, 15-en egy szülinap lesz, remélem nem csalódunk, mert a barátaimnak meglepetés lesz a hely! Mindenkinek jó étvágyat kívánok!!!
Stefán.

2008.08.04. - Látogató
Az, hogy egy peremkerületben is lehet találni ilyen szintű vendéglátó egységet, mint a Tortuga, unicumnak tekintendő. De a negatív vélemények szerintem alaptalanok: erre passzol a nagymamám mondása: inkább irígyed legyen, mint sajnálód!
Én még bárkivel ettem itt, család, barát, üzletfél,vendég, mindig elégedetten távoztam.
Bátran lehet ajánlani, és kipróbálni is, széles körben...

2008.08.04. - János
Tisztelt Tortuga!

A minap én is ellátogattam az étterembe és istenien éreztem magam. A kiszolgálás gyors és valoban figyelmes volt. De ami igazán nagyon tetszett az az, hogy amikor a számlát hozták akkor nem egyszerüen úgy történt, hogy a pincér odaböki: x ezer forint, hanem hoznak egy ládát benne a számla én belerakom az összeget és ennyi. Briliáns ötlet. Így senki nem tud semmit még az a hölgy se akit meghívtam és ez így van jol. Természetesen én is fogom ajánlani és máskor is elmegyek.

2008.08.03. - Valéria
Kedves Tengeri Vámszedők!

Tegnap két barátnőmmel én is meglátogattam Tortuga szigetét.
Nagyon kellemesen telt az este, a kiszolgálás gyors és nagyon figyelmes volt. A Bukanér csirke pedig kitűnő.
Másoknak is szívesen ajánlom a helyet, de mi is biztosan vissza fogunk ide térni.
További sok sikert Nektek!

Üdvözlettel: Halasy Valéria


2008.07.30. - gratulálunk!
2008.07.27-én voltunk baráti társasággal Önöknél.Győriek vagyunk és vendéglátásban dolgozunk, és csak gratulálni tudunk minden tökéletes volt az ételek finomak a kiszolgálás gyors,szeretnénk még visszatérni addig is kivánunk munkájukhoz sok sikert örömet.
Üdv: Hajós Szilvia és családja Győr

2008.07.20. - Bib
Üdvözlet,

Mi tegnap voltunk sokadszorra a Tortugában, és 100%, hogy még sokszor visszatérünk. Nagyon ízletesek és bőségesek az étkek, és az egész hely hangulata nagyon kellemes!

Mindenkinek csak ajánlani tudom (és meg is teszem :))!

További sok sikert kívánok! :)

2008.07.20. - uztutz
szar a zene

2008.07.15. - Sütő Norbert
Nagyon jó a hely! Ha szerencsém van marad pénz a deszertre is, max meghívatom magam a haveromékkal. Sajna a pénztárcám nem bírja, de ha tehetném minden nap itt ennék :) csakhát az anyagiak... :( ez van

2008.07.01. - József
Az étterem drága, de az elfogyasztott ropogós csülök feledtetni tudta velem ezt. Életemben nem ettem még ilyen finom sültet....

2008.06.29. - Kőszegi Anikó
Testvérem hívott meg ebbe az étterembe, egy szülinapi estebédre. Nem ez az első eset, hogy étterembe ebédeltünk. Meg kell mondjam a hely lenyűgözött. Csak gratulálni tudok a tulajdonosnak. Az udvarias kiszolgálás, a tisztaság, a finom étel ( a szakács érdeme) együttesen feledhetetlenné tették számomra ezt a napot. Biztos vagyok benne, ha (ebédelni) vacsorázni hívom barátaim, ismerőseim, ezt az éttermet fogom választani. Kívánok mindannyiuknak a továbbiakban is sikeres, sok-sok vendéges szép napokat.
Üdvözlettel: Kőszegi Anikó

2008.06.27. - K. László
Marha drága hely és kis adag kaját adnak.

2008.06.26. - Szandi
Ma voltunk ebben a hangulatos kis étteremben és élmény volt számunkra. Apával és a bátyámmal együtt mentünk és mivel majdnem egyszerre van a szülinapunk (5 nap eltérés) ezért az volt a meglepi kaptunk két csillagszórós tortát :), de nem akármilyen körülmények között. Minden lámpa lekapcsolódott, felhangzott a szülinapi zenebona és egy álarcos személy hozta előbb a bátyámnak a csokoládés tortát, majd nekem a túrókrémes tortát, de olyan nagy élmény volt számomra ez a tortabehozatal, hogy alig tudtam elhinni. :) a főétel is nagyon bőséges és finom volt. Nem beszélve a teknőskékről és a halacskákról, hát ez nagyon tetszett. :) Maga az étterem hangulata, kinézete és minden...egyszerűen csodálatos. Nem jártam még ilyen étteremben, amely ennyire megfogott volna :) Nagyon tetszik. A továbbiakban is szeretnék még visszajárni ide. Köszönjük! :)

2008.06.26. - Láng Erika
Hétvégén mennénk megint egy ebédre, többször ünnepeltünk már szülinapot itt, vagy csak beültünk barátokkal ebédelni.
Ez az az étterem, ahova érdemes visszamenni! Mindenkinek csak ajánlom, de remélem a teknősök megvannak még, mert nagyon feldobják az éttermet.

2008.06.22. - B.józsef
Minden nagyon tökéletes volt!!!!
Így tovább!!!!!


2008.06.16. - Kisjuhászné Erzsi
Sziasztok!Mi 2008.06.07 én voltunk ebben a különleges étterem csodában.Sógornőm esküvőjét ünnepeltük!Nagyon finom volt minden,gyors volt a kiszolgálás és bőséges az étel!!!
Udvarias és figyelmes pincérek hada vett körül minket!!
Nagyon jól éreztük magunkat!Ezentúl,ha valaki tanácsot kér tőlem csak is Titeket foglak javasolni!!
Köszönjük!!!

2008.06.13. - Annamária és családja Miskolcról
Kisfiam 7 éves szülinapját tartottuk itt, fantasztikus volt minden.Jó, hogy van egy olyan hely, ahol a gyerekek nézegethetnek teknősöket míg megkapják az ebédet. Gyorsabban megy az idő, de egyébként nagyon gyors a kiszolgálás. MINDEN TÖKÉLETES VOLT!!!

2008.06.09. - Balázs
Kedves Véleményezők!

Kérem írjátok meg, hogy az étterem melyik részén találhatók a teknősök!

2008.06.09. - Gabriella
Hétvégén ebédeltünk az étteremben, NAGYON finom volt, amit választottunk.
A szakácsnak külön köszönet...
A kiszolgálás udvarias, és gyors volt.
Mindenkinek, csak ajánlani tudom.


2008.06.06. - Dia
Megvannak még a teknőcök? Mert visszaolvastam és valaki azt írta, hogy sajnos nincsenek!Ugye tévedett?!

2008.06.04. - Léna Amerikából
Kellemes élmény volt a Toruga-ban vacsorázni. Szerintem nagyon különleges és érdekes az étterem kinézete és atmoszférája. A dekoráció, beleértve a teknősöket és a halakat az asztal alatt úszkalva, nem mindennapi. Az étlapon egzotikus étel valasztékokkal találkoztunk. Minden finom volt amit választottunk. A kiszolgálás hibátlan volt. Csakis ajánlani tudom ezt az éttermet. Remélem jövőre ha jövök, akkor is ugyanilyen pozitiv élmenyem lesz.

2008.06.03. - Kata
Nagyon hangulatos az étterem, finomak az ételek, csak kicsit sajnálom, hogy pont a dohányzó rész a nagyobb és díszesebb, és a teknőcök meg a papagáj is abban a helyiségben van. (Mondjuk nem tudom szegény hogy viseli a cigifüstöt). Lehet, hogy több dohányos jár ide, és ezért üzleti szempontból azt a szekciót érdemes futtatni és kiemelni, ezt külsősként nem tudhatom...
Másik, hogy ha kettesben mentek valakivel hangsúlyozzátok ki, hogy ne a szeparét adják nektek, mert ott nem igazán lehet beszélgetni önfeledten: egy vékony furnérlap választja el a konyhától, és a meghitt beszélgetéseket zavarhatja, hogy onnan kihallatszik az alkalmazottak minden beszélgetése, ökörködése, nemi életük kitárgyalása stb. Nekem zavaró volt.

2008.05.26. - Sz. Gábor!
Szia Éva!
Bocsi, de ezt nem értem, hogy Te, hogy nem láttad a teknősöket? Kb. 50 teknős úszkált a lábunk alatt! A többiről nem is beszélve!!!!!!!!

2008.05.26. - Éva
Szia Sz.Gábor!
Igen én a Tortuga étteremben voltam!!!!!!!!
De lehet,hogy te nem voltál a tortugában,vagy nem Budapesten:)

2008.05.22. - P.Viktoria
Sziasztok,mi ma voltunk ott az etteremben,nagyon nagyon tetszett.A kiszolgalas udvarias,az etelek nagyon jok voltak,es volt csomo szulinapos:)))De azert a sötetben is jol lehetett enni:D Ami kicsit zavaro volt,de biztos vagyok benne hogy ez valahogy megoldhato (remelhetöleg) hogy mikor a szulinapozasoknal leoltjak a villanyt akkor a mellekhelyisegben is kialszik:)))En mondjuk jot nevettem ,de lehet hogy par emberke nem szereti sötetben keresgelni a barmit is:))))
Ezt leszamitva,nagyon szep hely,erdekes,es mindenkinek ajanlom:))

2008.05.19. - Sz. Gábor
Szia Éva!
Te biztos, hogy a Tortugában voltál?

2008.05.19. - Éva
Sziasztok!!!Én egy kicsit csalódtam a Tortuga éttremben!!!!Nagyon vártam ,hogy lássam a teknősbékákat,kalózokat és mind azt amiről ez az étterem szól!!!De mind ez elmaradt és a kiszolgálás is lassú volt,közel 50 percet vártunk a vacsorára,amely elég kevés volt számunkra!!!Ezúton szeretném minden kedves olvasó tudtára adni,hogy nekem nem tetszett az amúgy drága étterem!!!!!

2008.05.17. - Panka
Ma volt a szülinapom a Tortuga étterembe és valami fantasztikus volt lekapcsolódtak a fények és egy ember az arcát nem látván elöbukant egy tortával egyszerűen lenyűgözött igaz csak 16 lettem

2008.05.12. - Cirk
Érkezik Spanyolországból egy barát, és megkért, hogy vigyem el valami jó étterembe... Hát hova méshova gondolhattam volna, mint a Tortugába? Remélem jól emlékszem, hogy angol étlap is van. :)

A kiszolgálás gyors és udvarias, az ételekre is csak annyit kell várni, amennyi jól esik ha az ember tudja, hogy nagyon finomat fog enni. Az árai szerintem nagyon nagyon jók, és mégis messze felülmúl minden - sokszor kétszer ilyen drága helyet - ahol eddig voltam. Az ételek csodálatosan vannak tálalva, és az ízük mesés.

Az egyetlen étterem, amiről csak jót tudok mondani, pedig már lassan 5 éve járok ide évente 4-5 alkalommal. És mindenki próbálja ki az eperlevest! ;)

2008.05.11. - Kingucy
Szijasztok!
Minden elismerésem! Nagyon szép hely, isteni ételek, szakácsnak külön puszi, jah és persze a pincérsrácoknak is hatalmas puszi :) RłO helyett a Tortugába fogok járni ;) Mégegyszer köxy, pussz

2008.05.08. - R.Róbert
7 éve járunk ide a feleségemmel, kb. 2 havonta.
Mint a legtöbb hozzászóló, én is csak magasztalni tudom a Tortugát, és noha a kezdetekkor is remek volt az étterem, azt kell mondjam, folyamatosan javult, fejlődött.
Egy étteremben számomra az étel a legelső szempont. Ez minden szempontból kiváló, a választék bőséges, a minőség kifogástalan(igyekszem minden alkalommal más ételt választani, tehát ezt nem 1 étel alapján írom), ízletes, rendkívül nagy odafigyeléssel elkészített ételekkel találkoztam eddig. Az ár/érték arány szerintem HIHETETLENÜL jó, más nevesebb helyeken(és drágább) fele ennyire jól sem főznek.
A kiszolgálás igen udvarias és rendkívül gyors, egy főételre még teltháznál sem vártunk többet, mint 15 perc.
A hely hangulata is magával ragadó, teknősök, papagájok, a belsőépítészeti látványelemek(hajókötél), mind-mind egyedi hangulatot teremt.
Egy hozzászólóhoz hasonlóan nekem is egyetlen dolog nem tetszett csak: a nem dohányzó részben elkülönített függönyös asztal. Valóban csak egy függöny választja el a konyhától, ahonnan elég nagy zaj hallatszik. Ugyan még csak egyszer ültünk ott a feleségemmel, de amíg nincs megoldva a dolog, remélem nem oda fogunk csak asztalt kapni.
Tehát mindenkinek ajánlani tudom csak az éttermet, és a "csapatnak" jó egészséget kívánok!
Csak így tovább!

2008.05.05. - Rita
Sziasztok!
Tegnap voltunk nálatok szülinapot ünnepelni!
Én nem szeretek étterembe járni,de hozzátok megérte elmenni!!!Iszonyatosan jól ki van találva minden és szépen is van megvalósítva!!Tetszik,hogy nem egy hétköznapi normál éttermet alkottatok!!!
Gratulálok!!Remélem még eljutok hozzátok!!
Jahh és az étel ISTENI VOLT!!CSÓKOLTATOK A SÉFET!!!!

2008.05.04. - Tortuga
Szia Linda!
Add meg az e-mail címed, itt nem tudunk válaszolni.

2008.05.04. - Tomori család
Nem csak ételt, élményt is kaptunk.
Minden nagyon klassz. Köszi

2008.05.04. - Manó
Szép volt, jó volt, köszönünk mindent!!!!

2008.05.04. - J. József
A hátsó kis teremben voltunk kb. 15-en. A szervíz, a vacsora, az édesség osztályon felüli volt. 30 éve dolgozom a vendéglátó iparban. Mindenhez gratulálok!

2008.05.04. - Petra
Az ember tényleg kicsit ki tud lépni a megszokott hétköznapi életből, és egy másik világban érzi magát, elvarázsolva. Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat.2008.05.03. - zoli
nem ajánlonm senkinek

2008.04.26. - Gémesi Emese és Schmidt Alexander
Minden látogatás alkalmával az étterem jobb és jobb lett, ellenben a kiszolgálás változatlanul elsőosztályú!!!!
Ma az évfordulónkat ünnepeltük itt, de abban biztosak vagyunk, hogy nem várunk egy teljes évet a visszatéréssel. A pincérünknek külön köszönet az udvarias kiszolgálásért. További sok sikert! :)

2008.04.21. - Jordanov Mónika
Sziasztok!
04.19-én a gyerekem 14. szülinapja alkalmából vacsoráztunk az étteremben.Szeretném ezúton is megköszönni a személyzet hozzáállását, a kiszolgálást, amiben részünk volt. Álarcos , zenés felvonulással érkezett a gyerekem tüzijátékkal megspékelt desszertje, A jó zene és hangulat arra készteti az embert, hogy az is tapsoljon az ünnepeltnek , aki nem is ismeri a szomszéd asztalnál.A nem dohányzó részen csak mi voltunk 4-en. Előzőleg a dohányzó részen, ahol teltház mellett vittek ki félóra alatt minimum 5 tortát, nagyon jó volt a hangulat.Legnagyobb meglepetésünkre az álarcos emberkén kívül az összes felszolgáló odajött az asztalunkhoz,és tapsolt a lányomat ünnepelve. Még egyszer nagyon köszönöm a figyelmességet és azt, hogy egy 14 éves gyereknek "idegen"-ként még emlékezetesebbé tették a szülinapját.
Többször megfordultam már az étteremben, de ezután bátran merem ajánlani mindenkinek.
Köszönettel Jordanov Mónika és Kis Cynthia

2008.04.15. - Szebi Zsuzsi
Egészen a kezdetektől nagy rajongoi vagyunk az étteremnek és folyamatosan drukkolunk tulajdonosainak és személyzetének, hogy sokáig élvezhessük e csodálatos éttermet. Honlapotokon elöszőr járunk de csak dicséretet érdemel méltó az étterem szelleméhez.

2008.04.12. - Roland(Kolbász)
barátaimtól hallottam a helyről és végignéztem az étlapot meg mindent biztos nagyon szép:) várom h láthassam:)

2008.04.04. - Ripárszky Attila
Sziasztok!
osztálytalálkozón voltam itt először..azóta már többször is!
Nagyon szuper hely,csak ajánlani tudom mindenkinek!!

2008.04.03. - Békési Zoltán
Sziasztok!
Régen itt dolgoztam, mint pincér, és egy percet sem bánok belőle!
Nagyon jól éreztem magam!
Köszönet!
\"Dolyka\" Albertirsa

2008.03.29. - Emőke
Régi csibészek találkahelye.Az egyik legmegbízhatóbb hely,korrekt árakkal, ja és nem mindennapi az egész. Kár, hogy ateknődök már nincsenek meg.

2008.03.28. - Mago(R)
Még csak bekukantottam egy rövid sétára egy forgalmas estén. Teljesen magával ragadott a hangulat! Főleg az a kötél a bejáratnál. Tortugára idegen nem léphet! :) Hamarosan vendégként is "letesztelem" a helyet ;)

2008.03.28. - Fekécsék
A legmeghittebb s legelragadóbb hely ahol valaha is megfordultunk. Csak ide járunk!
Finom minden ami az étlapon van!


2008.03.28. - Tamás
Üdvözlök minden Olvasót!

Nemrégiben jártam az étteremben. Nagyon finom volt a vacsora és tetszett a hely kialakítása. Kedvesek voltak az ott dolgozók!

Még jövök!

Tamás

2008.03.15. - Szombati Attila
Sziasztok!
Nagyon hangulatos a hely,az étel finom(és sok),a kiszolgálás gyors és udvarias.Szóval nagyon jól éreztük magunkat. Köszönünk mindent!

2008.03.11. - Temesvári Krisztina
Sziasztok!
Valentin napon leptem meg a párom,és elhoztam ide,fantasztikusan sikerült,holnap(márc. 12.-én) az egyik barátunkat lepjük meg szülinapja alkalmából,már nagyon izgulunk,biztos siker lesz!
Köszi Tortuga,hogy ennyi felejthetetlen örömben lehet részünk,e nagyszerű helyen!
Űdv:Kriszta

2008.03.09. - Asterix
Volt szerencsém a minap itt ebédelni és kaptam hideget meleget. A hangulat egyből magával ragad, kicsit túljátszott, de erre ugrik a nép. A kiszolgálás átlagon felüli. Udvariasak, előzékenyek és nagyon tájékozottak az étlap tartalmáról. 70%-on pöröghetett a hely mégis gyorsan megkaptuk a levest és az igazán nehezen választott főételt is. 15X átlapoztam az étlapot, de a végén vakon választottam bélszínérméket baconbe gönygyölve. Elnézve az adagot már tudtam, ettől nem fogok jóllakni, hiába ettem elötte levest is. Meg volt rakva a tányér, de elég levegősen. Saláta, nem sok rántott hagyma és 1db! héjjában sült krumpli félbevágva. 4 kis bélszínérme nyárson és elég nyersen. Lehet szólnom kellet volna előre, hogy jól átsütve szeretem, de nem akartam kukacoskodni. Végén már csak egy éles kést szerettem volna magaménak tudni mert a házi, tompának bizonyult és elég nehezen mennt a húsvagdosás. Sejtésem nem csalt, a családi ebéden első lettem kinek kiürült a serpenyője, pedig nem ettem gyorsan. Unokatesóm is gyorsan végzett és láttam rajta is hogy enne még vmit. Pár perccel késöbb már anyám és nővére meghagyott húsain és burgonyafánkjain osztoztunk. Fejenként még lazán megettünk fél-fél adagot. Hozzáteszem mindketten vékonyak vagyunk. Egy másik apró bosszúság ami lerántott a földre, a mosdó alulméretezettsége és felszereltsége. Hogy Mr Depp fekete-fehér fénymásolt! képről mosolyog a férfiak ajtaján, elég olcsó hatásvadász trükknek tűnik. Apró helység ahol 2-embernél több nem igazán fér el kényelmesen, és tényleg hideg van. Az egyik elöttem hozzászólótól is hasonló kritikát olvastam. Melegvíz még mindig nem folyik a csapból, csak jéghideg. A bojler élettelenül áll a mosdó alatt. A csap. Hát igen. Hülye dolog tudom, de egy ilyen helyen ahol ennyit áldoznak a designra, a megjelenésre, a vendégek visszacsábítására és a kávézónak álcázott szivarszobára azért elférne egy kultúráltabb fiatalabb csap. Már a legutolsó benzinkúton is igényesebb. Nem kerülne sokba lecserélni és sokat javítana a hely megítélésén. Ebben a kategóriában már sokan, sokat áldoztak a mosdó megjelenésére, tudván mennyire fontos eleme egy étteremnek. Mindenesetre nagyon kellemesen éreztük magunkat, tavasszal még biztos visszajövünk, akkor vm mást szeretnék megkóstolni és remélem már melegvízzel is fogok tudni majd kezet mosni.
Köszönjük a vendéglátást Tortuga!!

2008.03.02. - 2008.03.02. Pipi!
A párom hozott el ide a szülinapomra,és igazán tetszett. Igazi kalóz hely! Ajánlom mindenkinek,mert minden klassz volt.

2008.03.01. - Gery!
Sziasztok!
Én a páromat hoztam el ide, szülinapi meglepiként, és a siker hatalmas volt.
Az étel kifogástalan, nagyon finom, mindez a tálalásra és az étterem hangulatára és a kiszolgálásra is igaz.
Megjegyezném, hogy ilyen kiszolgálást még sehol nem tapasztaltam! :)
Röviden ennyi! :)
Ne hagyjátok ki!
(Rövidesen a szüleimet lepem meg házassági évfordulójuk alkalmából!)

2008.02.25. - Attila
Szegedről érkeztünk feb.22.-én barátainkhoz.Ők törzsvendégek az étteremben.Hát nem szégyelem, teljesen elvarázsolt az étterem hangulata, a pincérek szorgalmasak az étel finom (meg is jegyeztem a barátomnak, hogy itt se lennék pincér, mert igazán pörögtek, lesték minden kívánságunkat:)) Mindenkinek ajánlom aki tényleg kellemes környezetben szeretne párjával, családjával hódólni az ízek élvezetének.Az adagokról annyit, hogy aki azt mondja, hogy kevés, hát az jöjjön el Szegedre, s akkor lesz viszonyítási alapja. Bizonyára drágább hely, mint egy átlag étterem, de itt a pénzedért megkapod azt a pluszt, amit elvársz.Sajnos , mivel szegedi vagyok, nem biztos, hogy mégegyszer eljutok oda, de kellemes élményeim maradtak.Köszönöm!!! Férfi társaim figyelmébe is ajánlom, ha el akarnak varázsolni egy Nőt, hát vigyék oda:) garantált a siker.

2008.02.24. - Franczia Márti :-)
Örülök,hogy megismerhettem ezt a fantasztikus helyet!!

2008.02.24. - Franczia Márti :-)
Tegnap este (azaz február 23-án) vittek el minket a család barátai ide! Nagyon hangulatos hely,a vacsora nagyon finom volt a pincér is nagyon udvarias segítőkész!!!Az biztos,hogyha legközelebb is náluk járunk elmegyünk,mert fantasztikus étterem!!! KÖSZÖNÖM :-)

2008.02.24. - Faragó Judit
Sokadszorra voltunk itt, és még mindig nem tudtunk csalódni :) !! A hangulat nagyszerű, a kaja isteni, a kiszolgálás közvetlen és udvarias.
Köszönjük Tortuga! Jövő héten újra jövünk!

2008.02.22. - Szabó Zé
Nem akarok kapcsolódni az előző vitákhoz,de szerintem egy vendégkönyv azért van,hogy mindenki kinyilváníthassa a véleményét.Tisztelt Ákos-fan!Azért durva,hogy egy negatív kritika esetén egyből mások felmenőjét kezdjük emlegetni...Ezután kezdődik hogy volt e az illetőnek gyerekszobája???Egy véleményből nem vonhatod le az illető iskolázottsági fokát,emocionális- és intelligenciatesztjét,valamint jellemrajzát...

2008.02.21. - BORA
Mint írtam előzőleg, 15.-re foglaltam asztalt Kedvesemnek és Magamnak egy pót Valentin napi, tortugai ebéd kapcsán. A hely kalóz szelleme és az ottani milliö oly'annyira elvarázsolt, hogy most jutott csak eszmbe, nem is róttam pár sort eme virtuális vendégkönyvbe, akkoron megélt élményeinkről! Hát, köztünk legyen mondva - "tortuga tiszteletbeli tagok" lévén - megért egy próbát (s tán' többet is) a hely, mert hej de jó döntés volt odamenni!
Örült fotós gyanánt kamerával felszerelve érkeztem, s még pikáns ebédünket vártuk, s gyomornedveinket pihentettük, gépem keményen dolgozott legott. Ígyekeztem az ominózus napi érzéseket, s a hely adta egyedi látványt az utókornak, s legfőképp' magamnak kedvemre konzerválni. Tehát, összefoglalva és őszintén: köszönet és köszönet! Nem különben kijár ez Annak a szimpatikus pincér fiatalembernek, Aki kedvességével kényeztetett bennünket, a koszttal kapcsolatos kívánságainkat kielégítendő... Hát, csoda, ha tele lett a bendő?! Remélem, e szösszenet bizton köszönet újfent, s a "tortugafíling" taglalására tényleg elegendő!!!

2008.02.21. - Rena
Csak annyit írhatok hogy csodálatos egy hej!!!!

2008.02.18. - KRISZTI
AKI KRITIZÁLJA E CSODÁS HELYET AZ CSUPÁN ÍRIGYSÉGBŐL TESZI,ÉS VALÓSZÍNŰLEG AZ ÉLET SOK TERÜLETÉN IS ELÉGEDETLEN
VOLTATOK MÁR IGAZÁN SZ...R HELYEN?
NEM HISZEM!

2008.02.18. - Kriszti
ÉN VALENTIN NAPRA TARTOGATTAM EME MEGLEPETÉST,HOGY ELVITTEM EME CSODÁS ÉTTEREMBE ÉLETEM PÁRJÁT!
SIKERÜLT BOLDOGGÁ TENNI EL IS ÉRYÉKENYÜLT,AHOGY ÉN IS!
KÖSZÖNÖM NEKED TORTUGA

2008.02.18. - Andi
Én még nem voltam ebben az étteremben, de szeretném kipróbálni és a gyermekemnek itt megtartani a ballagási ebédet. Kérdezem, hogy erre van-e lehetőség, mert nem találtam a felsorolás között. A virtuális séta keretében körül néztem és megmondom nagyon tetszik a hely hangulata, nem a mindennapi megszokott éttermekre hasonlít.

2008.02.18. - Elizabeth
Nagy élmény

2008.02.17. - Elizabeth
Nagyon jól éreztük magunkat, az ételek, italok is fennségesek voltak.Egyetlen észrevétel : lehetne gyermekbarátibb is a személyzet ,tisztelet a kivételnek.Ahhoz hogy mégis jól éreztük magunkat hozzájárult a minket kiszolgáló kivétel.

2008.02.17. - Bibi
Üdv Mindenkinek!
Egy apró kis bibit véltünk felfedezni az étteremben. Mégpedig a szeparé részben. Ugyanis ahogy leültünk és elkezdtünk beszélgetni a túloldalról tisztán hallottuk az egész konyha életét. Ez nagyon-nagyon zavaró. Az a kis függönyszerűség amivel le volt választva a szeparé semmit nem ért.
Egy ablakot nem lehetne oda betenni vagy valamit ami felfogja a konyha hangját??? Nagyon-nagyon illuzió romboló ahogy jóízűen eszel és a túlóldalon hallod a séf vagy akárki káromkodásást.
Szép napot mindenkinek !!!


2008.02.17. - Ákos-fan
Nyuszikám!
Nem értem!!! Te oktathatsz másokat a kritikákból való tanulásról? Akkor "SZTED", miért nem vitatkozol "NYELVHELYESSÉGI" (mi?)kérdésekről? Te kis fedhetetlen!!! Majd én rávilágítok a Te hibáidra.
A történelem és a földrajz tudásod nulla,mert Tortuga egy ma is létező sziget és nem egy félhomályos, romantikus kalózhajó.Egyébként a kalózhajó mióta romantikus? Tehát a kritikád alaptalan a helységet illetően.Nyelvtani képzavaraidra már Ákos rávilágított.Az irigység és a rosszindulat, pedig sugárzik minden mondatodból.Negatív kritikát lehet alkotni, de másokat megbántani Nem!
Nyuszika!!! Apukád nem tanított meg rá?
Ne kritizálj, hogy ne kritizáljanak! Valóban Te kis "önjelölt étterem kritikus"!!!

2008.02.16. - Nyuszi
Tisztelt Boka Éva!
Ajánlották nekünk az éttermet,hogy ilyen-olyan csúcsszuper...Nem az internetes oldal alapján mentünk oda...A "fanyalgás" nem rosszindulatból származik,csupán NEM VOLTUNK ELÉGEDETTEK.Ennyire egyszerű.Úgy gondolom,ha valaki szolgáltatást nyújt bármilyen területen,az a negatív kritikát is fogadja úgy,hogy tanuljon belőle..Hm?Nem?Minden szolgáltatónál benne van a pakliban,hogy egyesek nem ezt várták,vagy nem ilyet szerettek volna...Lehet egy fodrász szuper,mindig lesz egy elégedetlen vendég..Lehet egy óvónéni kedves,mosolygós,okos,vidám-mindig lesz egy anyuka,akinek nem szimpatikus...Mert nem minden ember egyforma!Ki ezt várja,ki azt...Nyilván azt nem irtam alpári módon,hogy "Ó hát menjenek a ....ba,nem is volt ott Mr.Depp" mert azt nem vártuk...CSUPÁN az észrevételeinket közöltük,és már az első mondatom azzal kezdődött hogy valószínűleg virtuális "megskalpolásban" lesz részünk,mert vettük a bátorságot ahhoz,hogy nekünk más legyen a véleményünk mint a többieknek..Érdekes,hogy a pozitív kritikákhoz tartozó szintén "egynevű"emberkéknél nem gond,hogy nem névvel-képpel-címmel telefonszámmal írják meg a véleményüket...ez sem rosszindulat csak egy észrevétel..Mindenesetre a kivont kardokat köszönöm,rém udvarias volt..Kedves Ákos..Elhiheted,hogy nagyon ínyenc vagyok,és nem,nem vagyok szőke,biztosan ott voltunk.Sem 200 kgs bálna,aki egy 7fogásos menüvel sem lakik jól...Nyelvhelyességi kérdésekről meg sztem ne itt vitatkozzunk...

2008.02.16. - Tortuga FAN
Kedves Nyuszi,

Elolvasva a véleményedet az étteremről, melyet mint ön-jelölt^`étterem kritikus ` írtál, azt gondolom, hogy aki a kész szalámis szendvicset otthon a hűtőszekrényben tartja annak minimális étkezési kulturája sincsen, mert az egy frissen készülő és fogyasztható étel. A bukanér csirke véletlenül az én kedvenc ételem is az étteremben, és szomoru lennék, ha akár a méz akár a chili ízét is érezném külön-külön. Ezekszerint nem vagy 1 konyhatündér? A rosszindulatu megjegyzést kikérem magamnak a 11 éves fiam nevében a születésnapra vonatkozóan bár ő is a Tortuga `FAN`, velem együtt, ja és hetero.
Összegzésként annyit írnék még, ha valaki nem szereti az extra éttermeket és különleges ételeket, remek pizzériák, kifőzdék és gyorsétterem hálózatok vannak.
A hangulat meg partner függő. Lehet, h rosszul választottál aznapra mindent ?

2008.02.15. - Andi és Viktor
Heyy, ti tortugai kalózok! Midőn nálatok hajónk kikötött, és megfáradt csontjainkat asztalaitokhoz vendégeltétek, nem tudtuk még, míly csodás élmények várnak. Korgó bendőinkbe csodás étkeket, és hangulatunkba jókedvet csempésztetek. Ezt mind nagyon köszönjük. Üzenném annak a Vézna Bobnak: sose sajnálja a másik kezét, ha ebben az egyben ennyi ügyesség vagyon...
Vitorlánk most felvontuk, ám a mihamarabbi viszontlátás reményében kívánunk minden jót.

2008.02.15. - BORA
Pót Valentin napi ínyenckedésként ma 1-re foglaltam asztalt Kedvesemnek és magamnak. Valahogy rátaláltam a titokzatos Tortugára, s most még előtte kíváncsíságom kielégítendő kicsit kukucskáltam virtuálisan..., a többit meglátjuk magunk is...

2008.02.14. - Bali
Én a feleségemet vittem el a két éves évfordulónkon vacsorázni,ami Valentin napra esik, és csak annyit akarok mondani, hogy: KÖSZÖNÖM!

2008.02.14. - Ákos
Kedves Nyuszi!

Én azt hiszem itt valami félreértésről lehet szó. Biztos, hogy a Tortugában voltál? Én most készülök oda. Utoljára évekkel ezelött voltam. Ha nem változott meg a hely ember legyen a talpán aki egy menüt végig bír enni. Szinte kizártnak tartom. Nem tudom mennyire vagy ínyenc. Lehet, hogy nem ez a Te éttermed. Egyébbként mi az, hogy "műtejszínhab"? A villanyt meg nem lehet "feloltani"!!!
2008.02.14. - Lilian
Nyuszinak üzenném, ha olvasná, hogy én már jópárszor voltam az étteremben, és nagyon tetszett a hely is a maga hangulatával, meg a kajcsik is nagyon finomak! Sőt! Még elvitelre is szoktam rendelni! És egyáltalán nem vagyok meleg... két gyerekem van és egy férjem, és nagyon boldog családi életet élünk. Hát csak ennyit akartam, mert a fanyalgóktól égnek áll a hajam, és az nem túl előnyös. További fantasztikus napokat kívánok az étterem dolgozóinak és tulajdonosának, és kitartást a hasonló rosszindulatú megjegyzésekhez...

2008.02.12. - Laci
Nagyon hangulatos minden, a helységek, az étel kitülő nekem elnyerte a tetszésemet.Mindenkinek csak ajánlani tudom!

2008.02.11. - Boka Éva
Tisztelt Nyuszi!
Negatív kritikát nem vesz be a vendégkönyv, úgy tűnik?????........
Bocsásson meg, nem értem. Bár nem vagyok a technika ördöge, de annyit azért tudok, hogy a vendégkönyvet valakinek kontrollálni és aktiválni kell.Ez jelen esetben én vagyok, az étterem tulajdonosa.Sajnálom, amellett,hogy az a véleménye, hogy nem értünk a vendéglátáshoz, még rosszindulatot is feltételez rólunk, ami rosszul esik.
Mégis alább szeretnék válaszolni Önnek, ellentétben elveimmel, mely szerint arcukat, nevüket nem vállaló -jelen esetben Nyuszikkal- nem levelezek.
Nem gondolom, hogy minden egyes ételt (ami nem ízlett Önnek) egyesével meg kellene magyaráznom. Arról viszont mindenképpen felvilágosítanám, hogy ez a rossz hangulatú hely nem kalózhajó, hanem egy sziget.Tudja: Karib tenger kalózai, Tortuga, stb......(bár mi előbb voltunk)
A hangulat......hát sajnálom,hogy ebben sem tudtunk megfeleni az Ön igényeinek.
A szülinap......az elmúlt néhány év alatt sok-sok nem meleg vendégnek szereztünk feledhetetlen pillanatot.Remélem Ők most kivonják kardjukat.
Ennyi fanyalgás után kicsit elbizonytalanodtam. Kivel is van baj?????
Tisztelettel
Boka Éva

2008.02.11. - Nyuszi
Negatív kritikát nem vesz be a vendégkönyv,úgy tűnik...


2008.02.11. - Nyuszi
Elolvasva az eddigieket,én nem érzem,hogy ugyanebben az étteremben jártam volna...Lehet hogy sok "fan" köpködni fog,de mi egyáltalán nem voltunk megelégedve...Én citromos csirkeragulevest ettem,amiben a citrom ízét még nyomokban sem sikerült felfedezni,ellenben a csirke öklömnyi daradokra volt vágva...Hm,nos,a főétel...Javaslom az erősebb nem képviselőinek,Szigorú Henrik emlékére nevezetű étket csak akkor rendeljenek,ha ráizgultak az otthoni hűtőben leselkedő szalámis szendvicsekre..Pazar gasztronómiai élvezetre vágyva bukanér csirkét kértem,amelyet mézes-chilisnek igértek...Se méz,se chili íze nem volt,viszont az ötgyümölcsös szósz finom is lehetett volna,ha nem lett volna agyoncukrozva,á la menza,hogy tutibiztos eltömjön...A desszertválogatásról már nem is beszélve,melyen a felmelegített rétes mellett csücsült 1 gombóc fagyi(!),műtejszínhab,némi tarte maisonhoz hasonlatos süti...Na ez a desszertválogatás volt a legnagyobb csalódás,az ár-érték arány finoman szólva sem volt megfelelő...A hangulat..Nos,el kellene dönteni,milyenre is szeretnék,mert a feloltott villanyok mellett a 2 szál égő gyertya még nem hoz romantikus hangulatot...Egy kalózhajó sztem félhomályos,bár ki tudja...Szülinap..Hm..Valószínűleg meleg barátaim élveznék,ha behoznák nekik a tortát a hivatalos süti-indulóra,ők szeretik a harsány dolgokat...Max.nekik ajánlhatom az éttermet,de csak akkor ha lightos,"ennék valamit"érzésük van,nem pedig farkaséhség szindrómával küzdenek...Kár ezért az étteremért,pedig az alapötlet nem lenne rossz...

2008.02.05. - Laca
Még nem voltam ott de tetszik a leírás asszem kiprobálom

2008.02.05. - Claudia
Nekem ebbe az étterembe volt a szülinapom nem rég... (boszis tortával) =)
Ez meglepi volt anyukámtól...
Nagyon tetszett a hely, jó volt a hangulat, és a felszolgálók is nagyon kedvesek...a vacsi meg tök fini...
Szívesen elmennék még párszor... :)2008.02.05. - Kisgomez
A férjem meglepetésből vitt el ebbe az étterembe, fél éves házassági évfordulónk alkalmából.
Miután rajongom a teknősökért, azonnal elvarázsolt a hely. A berendezés és az asztalokon elhelyezett kiegészítők nagyon stílusosak, a kiszolgálás minden túlzás nélkül tökéletes, na és a csülök....egyszerűen Isteni!
Még biztosan visszatérünk! ;o)

2008.02.01. - E.M.Ő.
Elvem: Próbálj ki minél több éttermet, mindig menj új helyre. Azt hiszem ez most megváltozott. Ezentúl a Trortuga visszetérő vendége leszek:)
A hely hangulata varázslatos, mindent tökéletesen kitaláltak, a kiszolgálás kifogástalan, az ételek finomak és nem mindennapiak;)
De úgysem lehet írásban átadni, ki kell próbálni ;)

2008.01.22. - Judit+Viktor
Hangulatos, isteni a kaja, akkora a választék hogy mire az étlap végére érsz már kezdheted is előről. Visszajárunk amikor csak alkalom adódik rá :)

2008.01.21. - Fanny_Kah
ennél jobb kaja nincs.amit itt adnak. jami.

2008.01.21. - Mio
Nagyon jó az ennivaló amit csináltok.


2008.01.19. - Pubi
Én először voltam ismerős ajánlotta
szülinapot ünnepeltünk
nagyon jól sikerült az ételek nagyon finomak és a hangulat tökéletes

2008.01.17. - Máté
nem először járok már itt, s még sosem csalódtam. a környezet barátságos, a pincérek kedvesek, s az árak is közelebb vannak a képzeletbeli kalózhajó fedélzetéhez, mint a vészjóslóan lobogó halálfejes zászlóhoz. a környezet a Fekete Gyöngy hangulatát idézi, bár korábban nyitottak, minthogy Johnny Depp először feltűnt volna a vásznon Jack Sparrow szerepében. borús hangulatban érkeztem tehát, s nem vágytam másra csak arra, hogy kellemes társaságban degeszre tömhessem magam, hazaérve pedig beleboruljak az ágyba, és magam mögött hagyjam ezt a napot bízva abban, hogy csak álmodtam az egészet.

leves. mint mindig. meggyőződésem, hogy jót enni nem lehet leves nélkül, lényegében megágyaz az utána érkező nehezebb falatoknak. imádom őket, manapság elképzelhetetlennek tartom nélkülük az érdemi étkezést. sajtlevest választottam füstölt lazaccal és kagylóval, mellé pirítóssal, amit valami szósszal kentek meg, s magokat pirítottak rá. a lazac remek volt, rettenetesen ízlett, a kagylót pedig lassan ettem, kerestem az ízét s azt, vajh mit szerethetnek benne oly nagyon az ínyencek. nem állítom, hogy megfejtettem eme rejtélyt, de az ízlelőbimbóim köszönettel vették eme kísérletet, s mire a leves utolsó cseppjeit is kikanalaztam a tányérból, a hangulatom érezhetően javulni kezdett. a sajtleves lágysága, a füstölt lazac karakteres íze, a kagyló semmihez sem hasonlítható aromája pompás egyveleget alkotott.

Drake kapitány hajóján valószínűleg nem voltak malacok. talán Henry Morgan is ritkán rendelt csülköt egy-egy győztes csata után a fedélzeten szolgálatot teljesítő szakácstól. Diszkoszban sülve biztosan nem. De ha mégis, s volt cseppnyi esze, úgy készíttette el ahogyan azt a Tortugában csinálják. ha én lennék a kapitány, s nem így kapnám, biztos áthúzatnám a bitang szakácsot a hajó alatt. talán kikötném a hajó orrára is. ezt a séfet viszont minden széltől óvnám. a diszkosz úgy néz ki, mint amit hajigálni szoktak az atléták, csak szétnyitható, s abban sütik meg a húst, ráadásul abban is tálalják. két becsületes méretű csülköt kaptam, sült házi burgonyával, hagymával, kolbásszal, mellé némi csemege uborkával.

ha külföldi ismerősöm valaha megkér majd, hogy mutassam meg neki milyen a magyaros konyha, biztosan ezt teszem majd elé. nyilván dob egy hátast, hogy egy kalózhangulatú étteremben történik majd mindez. rettenetes mennyiséget kaptam, elfogyasztása William Dampiernek is becsületére vált volna. a csülök külső része ropogósra sült, a belső része szinte olvadt, nem volt zsíros, de száraz sem. nagyon finoman füstölték, érződött, szakember kezébe került. sok sült hagymát kaptam mellé, friss volt a burgonya, a csemege uborka olyan volt, ahogyan nagymamám csinálja. néhány falat után úgy éreztem magam, mintha ez a nap nem is így történt volna, és eredményesnek nyilvánították volna a tendert. volna, ugye...
egyetlen negatívumot tudok kiemelni, a kolbászt. boltban várásolt, hasonló ízű, mint amit szoktam venni valamelyik nagy bevásárlóközpontban. nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább, viszont van olyan erőteljes íze, ami ebbe az ételbe kell. erőteljes, fűszeres íze volt, jól esett mellé egy harapás csemegeuborka.

szerettem volna bort inni hozzá, szomszédom vezetett, a párom nem borozik, a társaság másik hölgytagja pedig nem akart inni, így kénytelen voltam kólával leöblíteni az ízletes falatokat.

desszertnek töltött kókuszdiót kértem. félbevágott kókuszdió, fagylalt, piskóta, krém, a némileg átázott piskóta összhangban van a hideg fagyival, s bár már degeszre ettem magam, mégsem tudtam meghagyni belőle egy falatot sem.

s hogy fejezi be a vacsorát egy igazi karib-tengeri kalóz? manapság kubai szivarral, anno attól függhetett, mennyire rúgott be az étkezés végére. teli gyomorral jól esett elterülni a dohányzó helységben, s kellemes zene mellett megtárgyalni az élet nagy dolgait, miközben egy barátságos áron vásárolt, finom kubai szivar lóg ki az ember szájából.

három órát töltöttünk el az étteremben, a számla négyőnkre nézve meghaladta a húszezer forintot.
hangulatos környezet, felkészült, ámde nem tolakodó kiszolgáló személyzet, hatalmas adagok jellemzik a XX. kerület kipróbálásra érdemes, ajánlott éttermét.

az elmúlt jópár hónap legkellemesebb estéje volt társasági, és kulináris élvezetek terén is.

2008.01.13. - Ferossz
Szombaton este mentünk, hatan voltunk, születésnapot ünnepeltünk.Azaz csak ünnepeltünk volna, hiszan a mellettünk levő asztalnál egy hangos banda múlatta az időt.Nekünk nem az első alkalom volt, hogy ott jártunk, viszont nekik remélem, hogy az volt az utolsó.-- A kaja nagyon jó volt, máskor is jövünk.

2008.01.11. - Iza
Imádom Tortugát! 3 éve fedeztük fel, azóta rendszeresen idejárunk.A családi szülinapokat, névnapokat de még az esküvönket is itt tartottuk 2006.11.18-án!
Nagyon hangulatos, megfizethető és remek izek! Most szombaton is jövünk, az apósom 80. születésnapját ünnepeljük.Mindenkinek csak ajánlani tudom az éttermet!

2008.01.10. - véreskezű jill fanny:)
egyszerűen tökéletes!az egész úgy néz ki mintha egy kalózhajó lenne!és az ételek...hmmmm,nagyon finomak!ja,és a meglepi,amikor behozzák a tortát az ünnepeltnek...nagyon jól ki van találva!biztos hogy visszatérek még!a 14. szülinapomat itt szeretném ünnepelni!szóval igy tovább!

2008.01.05. - Farkas család
Ma voltunk az étteremben két gyerekkel. /Egy kedves ismerős ajánlására.A gyerekek el voltak varázsolva a látványtól./ nem csak ők/ A kiszolgálás a látvány és nem utolsó sorban a finom ételek,a kiszolgálás meggyőztek, hogy máskor is elmenjünk. Az árak nagyon barátságosak.Mindenkinek csak ajánlani tudom.

2008.01.03. - Pitofay
Megkérném utólag kijavítani azt a szót, hogy diszharmónia, HARMÓNIÁRA. Hisz harmónikus az étterem a honlappal! :)

2008.01.03. - Andika
Én eddig kétszer voltam ebben az étteremben, de mind a két alkalommal nagyon meg voltam elégedve. Az ételek nagyon finomak, és a hely hangulata tökéletes. A fajitas egyszerűen isteni!

2008.01.02. - Pitofay
Köszönet az ott töltött meghitt és izgalmas élményekért, remélem, hogy a jövőben is lesz módom meglátogatni és újabb izekkel megismerkedni az Önök Éttermében. Útólagosan is nagy meglepetésben volt részem, amikor rátaláltam a Tortuga honlapjára, ami diszharmóniában van a hely minőségével.

2008.01.02. - PÉTER

FELESÉGEM SZÜLINAPJÁT ÜNNEPELTÜK
ITT,NAGYON MEG VOLTUNK ELÉGEDVE!

2008.01.01. - Gall Sandor
Kedves barataimmal fedeztem fel a helyet,akik mar torzsvendegek( Sandor es Aniko ).csulkot ettem,de annyira finom volt ,hogy biztos a kovetkezo budapesti utam egyik fo allomasa lessz!kedves a kiszolgalas,es nagyon finomak az etelek,valamint a varazslatos hangulat,az elfelejthetetlen!Ritka JO hely!!!

2007.12.23. - Rita
Tökéletes hangulat, ízek és kiszolgálás!
Jövünk máskor is :o)


2007.12.21. - Black Sheep
Remek hangulatú, vidám hely, eltalált belsőépítészeti megoldásokkal. Nem csak vacsorát, hanem élményt is kaptunk. A kiszolgálás kiemelkedő: udvarias, barátságos. A tényleg jó összképet csupán a férfi mosdó rontja el, melyben nagyon hideg van és nem működik a melegvíz. Csak remélni merjük, hogy ez egy átmeneti technikai probléma és nem kisszerű spórolásról van szó!


2007.12.20. - Yuri
Tökéletes... hangulat, kaja, kiszolgalas...


2007.12.12. - Kicsi
A párommal minden karácsonykor, évfordulón ide jövünk, csodálatos ez a hely, de különleges is, ezért jobb kis adagokban, hogy mindig ilyen misztikus maradjon. Szolid, tökéletes kiszolgálás, fantasztikus hangulat. Az árak miatt az átlagember is megengedheti magának, hogy egyszer-egyszer eljöjjön ide, ezért külön köszönet az étteremnek.

2007.12.10. - Endre
Minden elismerésem!!! Üdvözletem Simkó Daninak!

2007.12.06. - Név Dia
Nemrég jártam az étteremben, és fantasztikusan éreztem magam,nagyon izgalmas a hely kialakítása,szuper a kiszolgálás és nagyon finom az étel!Mindenképpen visszatérek és a barátaimnak is nyugodt szívvel fogom ajánlani!!!!

2007.12.01. - Krisztina kis kalóz
imáom a kalózokat!!!!!!!:)

2007.12.01. - Név Mátyus Imre
Tegnap voltunk először , nagyon elvarázsolt bennünket ez a hely!Fantasztikusan éreztük magunkat , nagyon finom volt az étel na és a kiszolgálás!Le a kalappal!Gratulálunk!Vissza fogunk térni és ajánlani fogjuk ismerőseinknek!Köszönjük ezt a csodás élményt!

2007.11.28. - Zoli
Ma este voltam előszőr az étteremben,kellemes volt a hangulat,a kiszolgálás remek,és az étel...hmmmmm:)))
Csak így tovább:)Visszatérek:)

2007.11.27. - NévPsyG
Csodás romantikus estét töltöttem itt a kedvesemmel!Mindenkinek csak ajánlani tudom!

2007.11.27. - Krisztina kis kalóz
Nagyon király az étterem.....

2007.11.27. - Mariann
oda viszem a páromat szülinapi vacsizni,és egyben magunkat ünnepelni...nagyon szívmelengető hely

2007.11.26. - Timcsi
a kedvenc éttermem, nemsokára ismét ellátogatunk Hozzátok:)

2007.11.25. - Ramy
Egyetértek


2007.09.05. - Rácz Hunor
Nagyon hangulatos étterem, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Adatvédelmi Tájékoztató