Tortuga Étterem kezdőlap
 

Aranypanírra fel
2012-03-19



A kalózhódítások nem csak kincsekkel gazdagította a tengeri rablókat, utazásaik során rengeteg új étellel ismerkedtek meg. Visszatérve a főhadiszállásra, a sziget főszakácsa máris ezekkel az új fűszerekkel, alapanyagokkal készítette legújabb ajánlatát, hogy az otthon maradtak is részesüljenek a kulináris élményekből.
Ám ezeknek az újdonságoknak nem sikerült végérvényesen győzedelmeskedni a régi, már jól megszokott ízek felett. Egy vérbeli kalóz asztaláról nem hiányozhat hetente legalább egyszer az aranysárga, ropogós panírú rántott hús.
Vézna Bob, ezt a megunhatatlan ősi kedvencet bújtatta újfajta köntösbe.

Aranymorzsával bundázott kalózérmék:

Jérce medalion parmezános morzsában, tzatziki salátával, tepsis burgonyával
1.890,-
Bélszín lángos chilis morzsában, balzsamecetes rukkolával és steak burgonyával
3.690,-
Cordon bleu bazsalikomos-aszalt paradicsomos morzsában, madársalátával, burgonya chips-szel
2.390,-
Tigrisrákfarkak citrusos morzsában, olívás, ropogós zöldségekkel, parajos burgonyapürével
3.490,-
Gyöngytyúk supreme mandulaszeletes morzsában, véklakompóttal és burgonyafelfújttal
2.690,-

Hústhagyóknak:

Brokkoli füstöltsajtos bundában, cézársalátával, fóliás, krémes burgonyával
1.590,-

Adatvédelmi Tájékoztató