Tortuga Étterem kezdőlap
 

Szerelempite
2012-01-31Új kalózdivat hódít

 
 Legromantikusabb kalózaink már lázasan készülnek az év legszerelmesebb napjára, február 14-ére, Valentin napra. Minden évben valami újdonsággal igyekeznek elkápráztatni szívük választottját.
A régmúlt virágcsokrai helyett mára megváltozott a kalózmódi.
Modern kalózaink idén kedvesüket szerelembe öltöztetett pitével bűvölik el.
Lepje meg kedvesét egy Szerelempitével, melyet akár szíve választottja munkahelyére is postázhat, hogy igazán megható pillanatokat szerezzen a többi immár irigykedő kolléganő előtt.
Tegye igazán emlékezetessé az idei Valentin napot.
A Szerelempitével még egy szívhez szóló üzenet is postázható, melynek végén talán ott lapul egy vacsorameghívás Tortuga-szigetére Valentin napon.

A pite ára még nehéz csatákban megszerezett aranytartalékot sem emészti fel, hiszen csak 2500,- Ft, melyet Budapest területén belül ingyenesen kiszállítunk február 10-e és 13-a, 10 és 16 óra között.

Azon kalóz, aki február 6, hétfőig megrendeli , Valentin napi vacsoráját a lábuk alatt úszkáló teknősök társaságában fogyaszthatják el, hiszen részükre ezen asztalokat addig fenntartjuk.

Rendeléséhez küldje el telefonos elérhetőségét a tortuga@tortuga.hu -ra hogy kalózfutáraink felvegyék Önnel a kapcsolatot és megbeszéljék a részleteket.
(Rendelését 1 napon belül e-mailben igazoljuk vissza.)

 

 Üdvözlettel:

A Tengerek Vámszedői
Adatvédelmi Tájékoztató