Tortuga Étterem kezdőlap
 

Arrivederci
2014-06-20



A paradicsom, a tészta, a bazsalikom, a parmezán, és az olívaolaj után búcsút intünk az olasz konyhának.
Jöjjön most egy kis ..., ahol:
- leginkább a vajat részesítik előnyben
- levest ritkán esznek, ha mégis inkább télen vagy este
- a vacsora a legfontosabb étkezés
- sertés hús szinte sosem kerül az asztalra
- viszonylag sok borsot használnak
- ételeiket nem fűszerezik túl
Azoknak, akiknek még most is fejtörést okoz, hogy melyik nemzet konyhájának ételeit kóstolhatja a kalózok főhadiszállásán, íme még egy "kis" segítség:

És íme az ételek:
Dupla erőleves tojáskocsonyával
Coq au vin burgonyafánkkal
Spenótlevélben posírozott lazacfilé petrezselymes hordóburgonyával
Áfonyában pácolt szarvascomb csipkebogyós barnamártással krokettel
Snidlinggel és karottával gőzölt csirkecomb filé, jázminrizzsel, zellerpürével és Rosé mártással
Pirított rétes gyümölccsel
Adatvédelmi Tájékoztató