Tortuga Étterem kezdőlap
 

Karácsonyi céges ajánlataink
2013-10-26



A hétköznapok csatái után minden decemberben eljön a nap, mikor az egy hajóban evezőkel egy megérdemelt ebéd vagy vacsora idejére legálisan megáll az élet.
Döntse el Ön, hogy szeretne-e korlátlanul, állva válogatni a már mások által megturkált ételekből, vagy inkább szeretné kényelmesen, helyet foglalva felszolgáltatni az Önnek készülő ételeket.


Karácsonyi ajánlatunk 30 főig 

Leves:
Borsikafüves muflonragu leves burgonyagombóccal
Halászlé pontyszeletekkel és haltejjel és gyufatésztával

Főételek:
(többszemélyes tálakon tálalva)

1.     
Karácsonyi tál 

Kacsasült káposztás kockával
Tűzdelt szarvascomb gesztenyés krokettal
Rántott barnasügér aszalt paradicsomos rizzsel
Gesztenyés, aszalt barackos pulyka rolád medvehagymás burgonyapürével
 

      2.     Karácsonyi tál 

Rozmaringos báránylapocka paradicsomos, fokhagymás zöldbabbal
Harcsapaprikás kapros, juhtúrós galuskával
Gesztenyével töltött csirkecomb kakukkfüves cikkburgonyával
Baconos bélszínfalatok erdei gombákkal és burgonyafánkkal

Desszert:
Almás, fahéjas házi pite
Csokoládés- narancsos püspökkenyér dióval sütve
Házi sajttorta tejszínkaramellel

A menüsor ára: 4.790,- Ft/fő

Karácsonyi ajánlatunk 30 főtől

Menü I:

Előétel:

Aszalt szilvás jércegalantin galambbegy salátával
Angolzelleres kiflikrumpli saláta marinált sügérfilével

Zöldsaláta kavalkád mézes-mustáros házi öntettel

 Főétel:

Sütőtökös rizottó aszalt paradicsommal (vegetáriánus)
Harcsapaprikás kapros- vajas galuskával
Pulykasült mézzel sütött gyümölcsökkel és rösti burgonyával

Grillezett sertés szűz érmék gyöngyhagymás demi-glace mártással és sült zöldségekkel

Desszert:

Csokoládés- narancsos püspökkenyér, dióval sütve
Mákos guba felfújt vanília sodóval
Gyümölcs saláta pirított mandulával és mentával

 

A menüsor  ára: 4.790,- Ft/fő

      Menü II.: 

Előétel:

Balzsamecettel kevert sült zöldségsaláta morzsolt kecskesajttal
Füstölt lazacszeletek rukkola szálakkal, zöld olívabogyóval és parmezánnal
Hideg pulykasült pirított gesztenyés zöldsalátán

Angolos hátszínszeletek lilahagymalekvárral és fokhagymás tészta rudakkal

 Főétel: 

Paradicsomos fussili édes hagymával és sütőtökkel (vegetáriánus)
Rántott pontyfilé petrezselymes burgonyával
Rozmaringos pecsenye kacsamáj, tejszínmártásban, pisztáciás jázminrizzsel

Mézes- mustáros pácban sült csirkecomb falatok, pirított burgonyával
Töltött káposzta friss tejföllel és grillezett süldőmalac karajjal

Desszert:

Rumos- diós guba csokoládé öntettel és porcukorral
Mákos- narancsos házi rétes
Túró mousse aszalt fügével

Friss gyümölcssziget

A menüsor ára: 5.290,- Ft/fő

 Menü III.:

Előétel:

Balzsamecettel kevert sült zöldségsaláta morzsolt lágysajttal
Majonézes burgonyasaláta, zellerrel és vilmoskörtével és pisztránggal
Rozmaringos göngyölt császárhús lencsesalátával

Gesztenyés pulyka galantin aszalt barackkal és rukkolaszálakkal

Leves:

Halászlé pontyfilével, gyufatésztával és haltejjel

Főétel:

Sütőtökös rizottó aszalt paradicsommal (vegetáriánus)
Roston sült fokhagymás sügérfilé erdei gombapaprikással és vajas galuskával
Bőrös pulykasült szegfűszeges párolt almával és pirított burgonyával

Báránysült szalonnás kelkáposztával és grillezett polentával
Bélszínérmék céklás grillezett zöldségekkel

 Desszert: 

Almás, fahéjas házi pite
Csokoládés- narancsos püspökkenyér, dióval sütve
Házi sajttorta tejszínkaramellel

Adventi friss és aszalt gyümölcsök

A menüsor ára: 5.490,- Ft/fő

Vagy kérje személyes ajánlatát e-mail-en:
tortuga@tortuga.hu


 

 

Adatvédelmi Tájékoztató