Tortuga Étterem kezdőlap
 

Növendék kalózoknak

Ifjonc kalózok, figyelem! Eljött a ti időtök: minden vasárnap déltől délután négyig, szüleiteket a Tortugában békésen ebédelni hagyva, belevethetitek magatokat egy izgalmas kalandba!

Keressétek a kalózkapitány csupaszív, csupajókedv dadusát, aki beavat benneteket a kalózélet megannyi csínyébe.

Lesz itt nagy lufifújás, kalózkodás arcfestéssel teljes harci díszben és tengernyi játék, móka. Ráadásul kiszínezhető, izgalmas feladványokkal teli kalózfüzet vár a kevésbé duhajkodókra.

S hogy mi lesz az ebéd? Ettől bizony minden leendő világhódítónak megjön az étvágya. De előbb kézmosás és mindenki kap maga elé egy Tortugás kalózkötényt, hogy tisztán megúszhassa a finom lakomát:

  • Pompás paradicsomleves betűtésztával
  • Mesésen sajtos spagetti
  • Csodás csokis-vaníliás piskóta ajándék meglepetéssel

Hohohó! Álljunk meg egy szóra! Ajándék meglepetés? És mi volna az?
Minden hónapban más játék, amit nem kapni bármelyik boltban, hanem kalózok szállítják a Tortugába hét tengeren túlról, csak a ti kedvetekért, szépen sorban!

Ha tudni akarjátok, hogy adott héten éppen mi van terítéken, iratkozzatok fel szüleitekkel a Tortuga hírlevelére, így elsőként csaphattok le az új meglepetésekre!

A vasárnapi kiskalóz-ebéd és foglalkozás ára: 1990 Ft gyerkőcönként, mely tartalmazza az ajándék kifestőfüzetet és a kalózos meglepetést is.

A teljes kalóz-klánt várjuk szeretettel a Tortugában, minden vasárnap 12 és 16 óra között!

Adatvédelmi Tájékoztató